First Dates: Πρεμιέρα απόψε στις 23.15 στο Star!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περιμένει ενθουσιασμένη όλους τους singles

Δείτε το trailer της ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ του First Dates

Το First Dates, το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει και κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, επιστρέφει μέσα από την οθόνη του Star, ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη!

Πρεμιέρα απόψε για το First Dates

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο First Date!

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει για 2η τηλεοπτική σεζόν το  First Dates, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που κάνει πρεμιέρα, απόψε, Πέμπτη 11 Απριλίου στις 23:15!  

 

H Ζενεβιέβ Μαζαρί με την ομάδα της

Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 11 Απριλίου στις 23:15 στην ΠΡΕΜΙΕΡΑ του FIRST DATES

Το First Dates, το πιο πολυσυζητημένο εστιατόριο της ελληνικής τηλεόρασης ανοίγει απόψε ξανά τις πόρτες του! Τα τραπέζια έχουν στρωθεί, τα κοκτέιλ έχουν σερβιριστεί και το πιο fun προσωπικό είναι σε ετοιμότητα! Το First Dates επιστρέφει και υποδέχεται singles όλων των ηλικιών, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, με όρεξη να κάνουν νέες γνωριμίες, να φλερτάρουν, να ερωτευτούν και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανυπομονεί να συναντήσει και να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές της βραδιάς! Ο Τάσος  είναι στη θέση του πανέτοιμος για να  «ξεκλειδώσει» τους daters με τα… μαγικά του και η Γεωργία με την Κωνσταντίνα έχουν πάρει τις θέσεις τους και έχουν φροντίσει κάθε μικρή λεπτομέρεια!

Οκτώ άνθρωποι της διπλανής πόρτας έρχονται αποφασισμένοι στο First Dates για να ζήσουν αυθόρμητα και αληθινά την ξεχωριστή εμπειρία του πρώτου ραντεβού!

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η 25χρόνη Σοφία ξέρει πολύ καλά τι ψάχνει, θέλει έναν άντρα να την κερδίσει με το βλέμμα και το χιούμορ του. Ο 28χρόνος Παναγιώτης μπορεί να έχει χιούμορ, αλλά ο θεός του έρωτα έχει σίγουρα περισσότερο, γι’ αυτό και τους επιφυλάσσει ένα ραντεβού, που θα μας εκπλήξει όλους!  Ποιος θα γελάσει, όμως, τελευταίος;

H 56χρόνη Μερσύνη έχει αδυναμία στον χορό και στη διασκέδαση, αλλά πάνω από όλα αγαπάει τον… έρωτα! Ο 56χρόνος Μανώλης μπορεί να μη δηλώνει χορευταράς, αλλά σαν DJ θα κάνει σίγουρα τη Μερσύνη να χορέψει στον ρυθμό του!

Ο 23χρόνος Αντώνης συγκλονίζει τη Ζεν με το στυλ και την αισθητική του και ελπίζει να βρει μια κοπέλα να συγκλονίσει και τον ίδιο. Η 20χρόνη Αμαλία φαίνεται ιδανική.  Μετά από μία ατελείωτη σχέση είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά και ένα δεύτερο ραντεβού είναι μάλλον γραμμένο στα αστέρια για αυτούς τους δυο!

Η 27χρόνη Πατρίτσια δεν θα πέσει εύκολα, έχει συγκεκριμένα κριτήρια και γνωρίζει καλά τι θέλει, όμως, ο 33χρόνος Αλέξανδρος έρχεται με σιγουριά και ετοιμάζεται να τη γοητεύσει με ένα ροζ τριαντάφυλλο! Αυτό που δεν έχει υπολογίσει ο Αλέξανδρος είναι ότι η Πατρίτσια δεν τον κοιτάζει στα μάτια, αλλά στα… δόντια!

Τέσσερα First Dates, τέσσερις καινούριες ιστορίες αγάπης! Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η βραδιά θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από την αποψινή ΠΡΕΜΙΕΡΑ του First Dates, που προβλήθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star :

Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται, αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περιμένει ενθουσιασμένη όλους τους singles, που αναζητούν την αγάπη, για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού! Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!  Η Ζεν, ως αιώνια ρομαντική μετρ, υποδέχεται τους daters και τους παροτρύνει να δώσουν μια ευκαιρία στο άγνωστο και στο φλερτ!

Ο Τάσος πίσω από την μπάρα, «σπάει» τον πάγο προσφέροντας μοναδικά κοκτέιλ, αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές του. Οι σερβιτόρες, Γεωργία και Κωνσταντίνα, συμπληρώνουν την ομάδα του First Dates και με το χαμόγελο και τις ατάκες τους βοηθούν τα ζευγάρια να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά!

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά!
Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν.
Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ.
Μπορεί, όμως, και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους!
Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή!
Γιατί στο First Dates όλα μπορεί να ξεκινήσουν με μία και μόνο ματιά!

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του First Dates!  Ανάμεσα σε όλους τους singles, που «κλείνουν τραπέζι» στο First Dates, επιλέγουμε για εσένα την πιο ταιριαστή παρέα με βάση τα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.

Το πιο συγκλονιστικό εστιατόριο για singles επιστρέφει στο Star και το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινάει και πάλι!

First Dates, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες!

Μην περιμένεις, κάνε κράτηση στo firstdates.star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top