MasterChef: Σκληρή «μάχη» για την καθαίρεση του Γιάννη - Δείτε το trailer

Η Χριστίνα ζητά την αρχηγία - Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας 8/4/24

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου του MasterChef

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 5/4), ο Σταμάτης Σταυρόπουλος ήταν αυτός που αποχώρησε, μετά τη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στους περισσότερους από τους συμπαίκτες του και στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα. 

MasterChef: Ο Σταμάτης Σταυρόπουλος συγκινημένος κατά την αποχώρησή του

MasterChef: Ο Σταμάτης Σταυρόπουλος συγκινημένος κατά την αποχώρησή του

Η κατάσταση και στις δυο μπριγάδες, μετά και τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας, δεν είναι  ιδανική, καθώς επικρατεί αναβρασμός, με κρυφές, αλλά και φανερές μαγειρικές κόντρες να έρχονται στην επιφάνεια. 

MasterChef: «Λύγισε» ο εξώστης - Η πιο συγκινητική αποχώρηση μέχρι τώρα!

Απόψε, Δευτέρα 8 Απριλίου, μια, όχι και τόσο απρόσμενη, εξέλιξη περιμένει τα μέλη της μπορντό μπριγάδας, λίγο πριν την έναρξη της Δοκιμασίας του Mystery Box. Ένα γεγονός, που θα διαταράξει τις ήδη λεπτές ισορροπίες και θα επηρεάσει την ψυχολογία όλων των διαγωνιζόμενων. Το αν αυτή η εξέλιξη θα έχει θετικά αποτελέσματα για την μπορντό μπριγάδα είναι κάτι που θα φανεί με την πάροδο του χρόνου.  

MasterChef: «Θέλω να ξαναγίνω αρχηγός της μπορντό μπριγάδας!»

Δοκιμασία για μερακλήδες η αποψινή, αφού οι 13 διαγωνιζόμενοι, που συνεχίζουν την πορεία τους στο MasterChef 2024, θα πρέπει να φτιάξουν για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, λαχταριστούς μπυρομεζέδες!

Η τελική 13αδα του MasterChef

Η τελική 13αδα του MasterChef

Αν και το ζητούμενο φαίνεται εύκολο, ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα στην κουζίνα του MasterChef, όταν ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση η παταγώδης αποτυχία ή η θριαμβευτική επιτυχία, είναι εξίσου πιθανά σενάρια. 

Ποια μπριγάδα θα κερδίσει απόψε και θα αποφύγει να αναδείξει, μέσα από την επίπονη Διαδικασία Ψηφοφορίας, τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα; 

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00 - MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top