Χρηστίδου: «Ο αδελφός μου είχε εισιτήριο για το τρένο στα Τέμπη»

«Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι», είπε η παρουσιάστρια

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» τον Νίκο Πλακιά, τον πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που πέθαναν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: Στο Πρωτοδικείο η πρώτη αγωγή συγγενών θύματος

Μετά το τέλος της κουβέντας τους η Σίσσυ αναφέρθηκε στον αδερφό της, ο οποίος είχε εισιτήριο για το συγκεκριμένο τρένο, αλλά κάτι άλλαξε την τελευταία στιγμή και εκείνη την ημέρα ταξίδεψε με αεροπλάνο.

Τέμπη: Ζητείται άρση τηλεφώνου του σταθμάρχη 14 μήνες μετά την τραγωδία

«Ο αδερφός μου είχε εισιτήριο για αυτό το τρένο. Έπρεπε να είναι μέσα σε αυτό το τρένο. Το πρωί εκείνο ξύπνησα και τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε και δεν τόλμησα να πάρω τον μπαμπά μου γιατί δεν ήξερα αν μπήκε. Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι. Από τότε ξυπνάμε κάθε ημέρα κάνοντας τον σταυρό μας και την προσευχή μας, που τελικά δεν μπήκε στο τρένο για το οποίο πήρε εισιτήριο. Γιατί προέκυψε μία δουλειά και πήγε με το αεροπλάνο και φοβάται τα αεροπλάνα. Ταξίδευε μόνο με τρένο», είπε στον τηλεοπτικό «αέρα».

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον αδερφό της, Γιάννη/ φωτογραφία NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον αδερφό της, Γιάννη/ φωτογραφία NDP


Και πρόσθεσε: «Άρα, αυτό μάς αφορά όλους και αυτούς που θα μπορούσαμε να είμαστε και θα μπορούσαν να είναι και τα παιδιά μας και αυτούς που ακόμα ανεβαίνουν σε αυτό το τρένο. Είναι ζήτημα όλων. Δεν μπορούμε να μπούμε δίπλα στους ανθρώπους που τους συνάντησε αυτή η τραγωδία, αλλά μπορούμε να τους σταθούμε. Με συγκλόνισε ο κύριος Πλακιάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top