Ελένη Χατζίδου: «Mία μέρα μετά το ατύχημα πήγα στην εκπομπή, αλλά... »

«Έχω μόνο ωραία συναισθήματα για τη Ναταλία Γερμανού»

Για το ατύχημά της μία μέρα μετά την επιστροφή της στο Breakfast@Star, τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού μίλησε η Ελένη Χατζίδου. 

Η Ελένη Χατζίδου περιγράφει το ατύχημά της - Στο πλατό ο πατέρας της!

«Ευχαριστώ για τα περαστικά! Μια εβδομάδα, πέντε μέρες εκτός μου φάνηκε αιώνας. Είμαι καλύτερα. Μια μέρα μετά το ατύχημα, ήρθα στο κανάλι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Είχα πάρα πολύ έντονη ζαλάδα. Δεν είχα καταλάβει πόσο έντονα επηρέασε τον αυχένα μου όλο αυτό», περιέγραψε στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου του ΟΡΕΝ.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Καμία συζήτηση ακόμη. Αν σκεφτείς ότι πέρυσι μιλήσαμε τον Ιούνιο, έχουμε ακόμα. Μακάρι (σ.σ. να ανανεώσουμε), τι να πω… υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν. Μακάρι, μακάρι, όλα καλά φαίνονται», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του Star.

Η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στο Breakfast - «Δεν έχω συνέλθει ακόμη 100%»

Σχετικά με τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού, η οποία είπε μέσα από την εκπομπή της, ότι είχε «χαλαστεί» λίγο με τον Ετεοκλή Παύλου γιατί είχε μιλήσει ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο, η Ελένη Χατζίδου σχολίασε: «Εγώ έχω μόνο ωραία συναισθήματα για τη Ναταλία, εκτός από θαυμασμό μεγάλο. Εμείς δεν πιανόμαστε από τέτοια. Η Ναταλία μας έχει πει τόσο ωραία λόγια… και στην αρχή όταν είχε μιλήσει για μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top