Σταύρος Μαυρίδης: «Έμεινα στο ψυχιατρείο για 40 ημέρες»

Πώς είναι σήμερα ο «Φώτης» από τα «Εγκλήματα»

Ο Σταύρος Μαυρίδης, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του «Φώτη» ή «Φωτάρα» στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, εμφανίστηκε στην τηλεόραση για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Σταύρος Μαυρίδης έδωσε συνέντευξη στη Super Κατερίνα και αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 40 ημέρες στο ψυχιατρείο.

«Έχω να βγω στα Μέσα κοντά στα τέσσερα χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση να νοσηλευτώ 40 μέρες στο ψυχιατρείο. Δύναμη μου έδωσε ο Θεός που πιστεύω που μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Σου εξομολογούμαι ειλικρινά ότι ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο γιατί με αγάπησε, με στήριξε, από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός. 

μαυριδης

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε, ότι μετά το ψυχιατρείο, μετακόμισε σε χωριό της Κρήτης όπου συντηρούταν οικονομικά από τα τρία αδέλφια του: «Με βοήθησαν ουσιαστικά την περίοδο του κορωνοϊού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με επισκέφθηκε από τους πρώτους στο ψυχιατρείο. Είναι αληθινός φίλος για εμένα. Μένω τώρα στη Σαλαμίνα, τη μεγάλη μου αγάπη. Εκεί θα ήθελα να φύγω, είναι το νησί των ονείρων μου», πρόσθεσε.

μπιμπιλας

Ο Σταύρος Μαυρίδης με τον αγαπημένο του φίλο Σπύρο Μπιμπίλα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top