Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στην Αντιγόνη Κουλουκάκου - «Το ήθελε τόσο πολύ»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την ηθοποιό που έγινε μανούλα

Την περασμένη Παρασκευή 8 Μαρτίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι υπό άκρα μυστικότητα και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε μαμά - Γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα

Μάλιστα χθες μοιράστηκε τα πρώτα στιγμιότυπα με το νεογέννητο μωράκι της, γράφοντας παράλληλα ένα μακροσκελές κείμενο μέσα από το οποίο ευχαριστούσε τους γιατρούς και όσους τη βοήθησαν στο ταξίδι της εγκυμοσύνης της. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13/3, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο χαρμόσυνο γεγονός στέλνοντας τις πιο θερμές ευχές της στην ηθοποιό και τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο, που έγιναν για πρώτη φορά γονείς. 

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι της

«Να πούμε κι ένα “να σας ζήσει” στην Αντιγόνη Κουλουκάκου και τον σύντροφό της, και γενικότερα σε όλη τους την οικογένεια. Μάθαμε χθες ότι έγινε μανούλα, απέκτησε τον γιο της. Το ήθελε τόσο πολύ.

Και νομίζω, στις λίγες στιγμές που την είδαμε να μιλάει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και εμείς που μιλήσαμε ιδιωτικά μαζί της, πραγματικά νιώσαμε ότι ήταν μια διαδρομή που την ήθελε πολύ, την πίστεψε πολύ και γι’ αυτό ακριβώς έφτασε αυτή τη στιγμή να έχει στην αγκαλιά της το μωρό της. Πολύ ευτυχισμένη. Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, είναι πάρ πολύ ευτυχισμένη. Να σου ζήσει», είπε η παρουσιάστρια του Mega. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top