Ινώ Στεφανή: «Νεογέννητη με είχε στον καπό του αγωνιστικού ο μπαμπάς»

Όσα αποκάλυψε η κόρη του Κώστα Στεφανή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Την κόρη του Κώστα Στεφανή, Ινώ, υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης.  

TractioN: Όσα έζησαν Κώστας & Ινώ Στεφανή στο Goodwood Revival!

Η Ινώ Στεφανή, αποκάλυψε ότι από μωρό μεγάλωσε μέσα στα ράλι λόγω του πατέρα της. Εκτός από την τηλεοπτική της συμμετοχή στο TractioN του Star, μίλησε και για τη μεγάλη της αγάπη για την υποκριτική κι εξήγησε γιατί δεν έκανε όσα θα ήθελε ως ηθοποιός.

Την Ινώ Στεφανή απολαμβάνουμε στην εκπομπή TractioN του Star, Κάθε Κυριακή στις 14:10

Την Ινώ Στεφανή απολαμβάνουμε στην εκπομπή TractioN του Star, Κάθε Κυριακή στις 14:10

«Ήταν μονόδρομος να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο και τις μηχανές! Ήμουν 20 ημερών, δεν είχα σαραντίσει κι ήταν το Ράλι Χαλκιδικής, όπου η μητέρα μου μας πήγαινε πάντα με τον αδελφό μου από κοντά. Ήμουν κατακόκκινη από τη γέννα και με είχε στον καπό του αγωνιστικού ο μπαμπάς με το χώμα γύρω γύρω. Είμαι μικρότερη από τον αδερφό μου. Ο Μάνος γεννήθηκε στο ράλι Ακρόπολης. Πιάσαμε δύο αγώνες εγώ κι ο αδελφός μου», είπε αρχικά. 

To Τraction συνάντησε τη Lexie Alford- Θα διασχίσει 6 Ηπείρους

Για την αγάπη της για την υποκριτική, όπου έχει σπουδάσει, αλλά και τους γονείς της, αποκάλυψε: «Δεν τα ξέρω όλα για το αυτοκίνητο αλλά προσπαθώ να μαθαίνω, να βελτιώνομαι και προσπαθώ να εξελιχθώ. Μου λείπει πάρα πολύ η υποκριτική, δεν έκανα όσο ήθελα. Αν μου έλεγε ένας σκηνοθέτης να συνεργαστούμε, θα πήγαινα χθες. Δεν έκανα όσα ήθελα, δε μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω. Πάντα έβρισκα μια κλειστή πόρτα ή “αφήστε το βιογραφικό σας εδώ”. Όταν έστελνα βιογραφικό κι υπήρχε ένα μεγάλο κενό κάπου χαλούσε η φάση. Ξεκίνησα με μεταγλωττίσεις σε σειρές και κινούμενα σχέδια». 

«Δεν τη φοβάμαι καθόλου την ταχύτητα, μου αρέσει πολύ αλλά ξέφυγα από αυτό. Μου αρέσει να πηγαίνω βόλτα! Ο πατέρας μου είχε πάντα μια αμφιβολία για το αν ήμουν δικό του παιδί. Όταν έκανα το Ροβανιέμι 150 χιλιόμετρα μου λέει “δικό μου παιδί είσαι”. Η μαμά είναι ο αφανής ήρωας. Είναι με ταπεράκια συνέχεια, φέρνει και τη ζακέτα αλλά δεν τη βγάζουμε στον "αέρα". Είναι ο “βράχος” όλων, φέρνει την ισορροπία. Όταν ξεκίνησα τις υπεραποστάσεις είχε μεγάλη αγωνία. Έχει παίξει τεράστια ρόλο σε αυτό που είμαστε σήμερα, είμαστε δεμένη οικογένεια. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο κι όλο μαζί γίνεται κάτι όμορφο», πρόσθεσε η Ινώ Στεφανή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top