Premium κοπές - Τελικά χρειάζονται μαρινάδα;

Μαρινάρουμε εκλεκτά κρέατα όπως Black Angus και Wagyu;

Η απόφαση να μην μαρινάρουμε τα εκλεκτά κρέατα όπως τα Black Angus, Wagyu και Kobe συνδέεται με την ποιότητα και την ήδη έντονη γεύση που έχουν αυτές οι κοπές.

Η Τσικνοπέμπτη έρχεται! Δείτε μία νόστιμη συνταγή για μαρινάδα

Τσικνοπέμπτη: Premium κοπές - Τελικά χρειάζονται μαρινάδα;

Σύμφωνα μάλιστα και με όσα είπε ο MasterChef Γιάννης Κούρτογλου στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη, τα εκλεκτά αυτά κρέατα έχουν αρκετό λίπος και είναι πλούσια σε μυϊκό ιστό, προσφέροντας από μόνα τους ένα έντονο αρωματικό προφίλ και ζουμερή υφή.

Τσικνοπέμπτη: Premium κοπές - Τελικά χρειάζονται μαρινάδα;

Η μαρινάδα συνήθως χρησιμοποιείται για να προσθέσει γεύση και να μαλακώσει τα πιο σκληρά κομμάτια κρέατος. Στην περίπτωση των εκλεκτών κρεάτων, η μαρινάδα μπορεί να «σκοτώσε» τις ιδιαίτερες γεύσεις τους.

Τσικνοπέμπτη: Premium κοπές - Τελικά χρειάζονται μαρινάδα;

Έτσι, όταν έχετε κρέας υψηλής ποιότητας, συνήθως είναι καλύτερο να το απολαύσετε όσο το δυνατόν πιο απλό, ώστε να διατηρήσετε τις φυσικές του γεύσεις. 

κρεας

Premium κοπές - Τips ψησίματος και σερβιρίσματος

  • Προσθέτουμε μόνο ανθό αλατιού!
  • Δε μαρινάρουμε γιατί το κρέας είναι εκλεκτό και δε χρειάζεται έξτρα γεύση!
  • Αφού ψηθεί, μπορούμε να προσθέσουμε και πιπέρι.

κρεας 

Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top