Cash or Trash: Πούλησε το αντικείμενό της 120 φορές από την αξία του!

Έκανε το απόλυτο deal

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Cash or Trash

Σε μία εξαιρετική συμφωνία έφτασε παίκτρια στο επεισόδιο του Cash or Trash που είδαμε το βράδυ της Τρίτης. Ο λόγος για την Ελπίδα, ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη γραφής και καλλιγραφίας που έφερε προς πώληση ένα σετ από τρία κεραμικά βάζα από τα μέσα του 20ου αιώνα.

Cash or Trash: Η Ελπίδα κατάφερε να κάνει το τέλειο deal!

Cash or Trash: Η Ελπίδα κατάφερε να κάνει το τέλειο deal!

«Δεν είναι χειροποίητα αλλά έχουν ιστορία και κρύβουν μια γυναικεία δύναμη, γιατί η φαρμακευτική ουσία που αποθηκευόταν μέσα το εφηύρε μια γυναίκα, πρωτοπόρος στον τομέα της κι επαναστάτρια», είπε αρχικά παρουσιάζοντας το αντικείμενό της. 

Θάνος Λούδος: Η ατάκα της Δεσποινας Μοιραράκη που δε θα ξεχάσει ποτέ

«Εγώ αυτά συνήθως τα κάνω κασπό, κάνουν τον κύκλο τους μαζί μου και μετά δε με νοιάζει αν θα τα αποχωριστώ εγώ. Συνοδεύονται από μια χειρόγραφη κάρτα για τον επόμενο ιδιοκτήτη», πρόσθεσε η Ελπίδα, η οποία ξόδεψε μόλις 1 ευρώ για να τα προμηθευτεί.

Το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών ήταν μεγάλο, με τις προσφορές να αγγίζουν γρήγορα τα 90 ευρώ. Οι τρεις από τους πέντε αγοραστές του Cash or Trash αποχώρησαν γρήγορα από τη δημοπρασία, με τον Γιώργο Δαλάβαρη και την Ελομίδα Βισβίκη να διεκδικούν τα κεραμικά βάζα

Cash or Trash: Αυτό είναι το αντικείμενο που πουλήθηκε 2.650 ευρώ!

Cash or Trash: Η Ελομίδα Βισβίκη ενθουσιάστηκε που τα βαζάκια πέρασαν στην κατοχή της!

Cash or Trash: Η Ελομίδα Βισβίκη ενθουσιάστηκε που τα βαζάκια πέρασαν στην κατοχή της!

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που το αντικείμενό μου πήγε στην Ελομίδα και μετά χαράς θα της κάνω μαθήματα καλλιγραφίας με την πρώτη ευκαιρία», είπε η Ελπίδα μετά το deal που κατάφερε να κλείσει με την Ελομίδα Βισβίκη στο Cash or Trash

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top