Θάνος Λούδος: Η ατάκα της Δεσποινας Μοιραράκη που δε θα ξεχάσει ποτέ

Ο εκτιμητής του «Cash or trash» μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Τον παρακολουθούμε κάθε απόγευμα στις 17:30 μέσα από την συχνότητα του Star σε έναν ιδιαίτερα κομβικό ρόλο, αυτόν του εκτιμητή πολύτιμων αντικειμένων που έρχονται στο Cash or Trash για να προσελκύσουν αγοραστές. 

Ο λόγος για τον Θάνο Λούδο, ο οποιός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη εκπομπή. «Πάντα με ενδιέφερε να κάνω μια αντίστοιχη εκπομπή. Το Cash or Trash άλλαξε τη ζωή μου. Περνάω απίστευτα».

Θάνος Λούδος: Έχω μάθει πολλά δίπλα στη Μοιραράκη στο Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον Θάνο Λούδο

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον Θάνο Λούδο

«Σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησα να κάνω εκτιμήσεις σε αντικείμενα. Δεν είχα χρήματα για να κάνω δημοπρασίες, ξεκίνησα με 50 ευρώ και έβγαλα κάποιο κέρδος όταν το πούλησα», είπε αμέσως μετά για την απόφασή του να ασχοληθεί με τις δημοπρασίες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να ορθοποδήσει. 

Cash or Trash: Το φλερτ παίκτριας από τη Θεσσαλονίκη στον Θάνο Λούδο!

Ο ίδιος εξέφρασε στη συνέχεια τον θαυμασμό του για τις γνώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη, επισημαίνοντας πως είναι σχολείο, ενώ αποκάλυψε την ατάκα που του είχε πει κάποια στιγμή και δε θα ξεχάσει ποτέ. 

«Λατρεύω τη Δέσποινα Μοιραράκη, είναι πολύ καλή μου φίλη πλέον. Έχει τόσες πολλές γνώσεις και για μένα κάθε φορά που είμαι μαζί της και συζητάω είναι σχολείο. Δε θα ξεχάσω όταν είχαμε τελειώσει τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν που μου είχε πει "πέρασες τώρα το σχολείο Μοιραράκη"», δήλωσε για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια του Cash or Trash.

«Η πιο περίεργη εκτίμηση που είχα κάνει ήταν για μια θήκη πάνω στην οποία οι ιθαγενείς κάλυπταν τα γεννητικά τους όργανα. Τα προφυλακτικά Μπεμπέκα που ήρθαν στο Cash or Trash ήταν κι αυτά πολύ περίεργα», τόνισε τέλος ερωτηθείς για τα πιο ασυνήθιστα αντικείμενα που έχει εκτιμήσει. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top