Cash or Trash: Το αντικείμενο που «κέντρισε» το ενδιαφέρον του Θάνου Μαρίνη

Δείτε το καινούργιο επεισόδιο σήμερα Πέμπτη στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του Cash or Trash για αυτή την εβδομάδα

Σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Με μικρές ελλείψεις, αλλά όχι ικανές να ρίξουν στα… Τάρταρα την τιμή εκτίμησης, η Αναστασία φέρνει ένα αντικείμενο, που υπάρχει ακόμα στη συλλογή της γιαγιάς της. Το αξεσουάρ διατηρεί τον έντονο, διαχρονικό του χαρακτήρα κι οι αγοραστές έχουν μπροστά τους ένα πολύ μικρό κι εκλεπτυσμένο αντικείμενο, άξιο απόκτημα κάθε συλλέκτη

Θάνος Μαρίνης: «Στο Cash or Trash έχουμε έναν βράχο, τη Δέσποινα Μοιραράκη»

Η Κατερίνα άφησε για λίγες ώρες την όμορφη οικογένειά της για να βρεθεί στο Cash Or Trash και να ζήσει τη μοναδική εμπειρία της δημοπρασίας. Μεγαλωμένη μέσα στο παζάρι της κεντρικής Αθήνας, η Κατερίνα έχει κάνει «πρακτική» από μικρή στα παλαιά αντικείμενα. Η συνάντηση στο δωμάτιο εκτίμησης φέρνει αναμνήσεις στην επιφάνεια για τη Δέσποινα Μοιραράκη, αλλά και για την ίδια την Κατερίνα. Με τους Γιώργο Τσαγκαράκη, Ελομίδα Βισβίκη και Γιώργο Δαράβαλη ανάμεσα στους αγοραστές, η Κατερίνα δεν έχει παρά να θυμηθεί την «τέχνη» του παζαριού, προκειμένου να καταφέρει να κλείσει μια δυνατή συμφωνία! 

Συντηρήτρια παλαιών επίπλων, με εξειδίκευση στη βιεννέζικη ψάθα, η Ντίνα καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον του Θάνου Λούδου, αλλά και των αγοραστών, στη φάση της δημοπρασίας, με το αντικείμενό της, το οποίο μπορεί να ενδιαφέρει όλα τα γούστα, ανάλογα με το που εστιάζει κάποιος. Διαθέτοντας αρκετά προτερήματα, το αντικείμενο της Ντίνας «κεντρίζει» την προσοχή του Θάνου Μαρίνη, ο οποίος πιάνεται, ίσως, για πρώτη φορά αδιάβαστος.  

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι εδώ και τρεις σεζόν η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι εδώ και τρεις σεζόν η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες… κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!  

Δέσποινα Μοιραράκη: «Όπου κι αν βρεθώ μου μιλούν για το Cash or Trash»

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων κι αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά κι η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. 

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη κι ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top