Θάνος Μαρίνης: «Στο Cash or Trash έχουμε έναν βράχο, τη Δέσποινα Μοιραράκη»

Δείτε όσα είπε ο αγοραστής για την ενδιαφέρουσα ζωή του

Δείτε όσα είπε ο Θάνος Μαρίνης στο Καλύτερα Δε Γίνεται

O Θάνος Μαρίνης που γνωρίσαμε ως αγοραστή στο πετυχημένο παιχνίδι του Star, Cash or Trash, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται

Θάνος Μαρίνης: «Είναι ταμπού στην Ελλάδα να μιλήσεις για λεφτά»

«Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου στα 27 μου όταν πήγα στον Υποψήφιο στον Alpha. Ο Πέτρος ο Κωστόπουλος ήταν το αφεντικό μας. Κέρδισα το σόου αυτό και πολλά λεφτά, τότε τα έπαθλα ήταν μεγάλα. Δούλεψα στην ΙΜΑΚΟ, πολύ δημιουργικά χρόνια, εκεί γνώρισα και τη Σόνια (σ.σ. τη σύζυγό του και γνωστή δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι)», είπε αρχικά. 

Ο Θάνος Μαρίνης πολλά χρόνια πριν το Cash or Trash, κέρδισε το ριάλιτι Ο Υποψήφιος στον Alpha

Ο Θάνος Μαρίνης πολλά χρόνια πριν το Cash or Trash, κέρδισε το ριάλιτι Ο Υποψήφιος στον Alpha

«Πριν από 2-3 χρόνια είχα μια πρόταση από το Star για το νέο project, το Cash or Trash. Έχουμε έναν βράχο εκεί, τη Δέσποινα Μοιραράκη», πρόσθεσε. 

Θάνος Μαρίνης: «Δεν ταιριάζω πολύ με τον Γεώργιο Καράμπελα»

Ο buyer ρωτήθηκε και για τα αρνητικά σχόλια στα ποσταρίσματα της Αθηνάς Οικονομάκου από το Ντουμπάι: «Είναι φίλη η Αθηνά και στεναχωρήθηκα. Μετά τα 40, στα πλαίσια της αυτοβελτίωσης, κατάλαβα ότι δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα για πράγματα που κάνουμε για μας κι ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στις γνώμες των άλλων. Όταν πήρα το πρώτο μου αμάξι το πήγα σε ένα γκαράζ γιατί ντρεπόμουν να το δουν οι γείτονες, λες και το είχα κλέψει!».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top