Θάνος Μαρίνης: «Είναι ταμπού στην Ελλάδα να μιλήσεις για λεφτά»

Όσα αποκάλυψε ο buyes του Cash or Trash στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θάνου Μαρίνη

Καλεσμένος στο The 2Night Show της Τρίτης βρέθηκε ο Θάνος Μαρίνης, ένας εκ των αγοραστών που συμμετέχουν στο Cash or Trash του Star

Θάνος Μαρίνης: «Δεν ταιριάζω πολύ με τον Γεώργιο Καράμπελα»

Σχετικά με τη συμμετοχή του και τη νίκη του στo ριάλιτι Ο Υποψήφιος το 2007, είπε: «Η συναισθηματική αξία δεν μπορεί να αγοράζεται! Ο Υποψήφιος ήταν ένα επιχειρηματικό σόου που κάθε εβδομάδα παίρναμε από μια αποστολή, "Πάρτε 5000 ευρώ και σε τρεις μέρες φέρτε όσα πιο πολλά μπορείτε". Ο τελικός ήταν "Κάντε μου ένα εστιατόριο"... είχαμε ένα budget και φτιάξαμε ένα εστιατόριο από το μηδέν. "Ή πουλήστε κουλούρια", κάτι πολύ απλό αλλά πολύ δύσκολο. Ήταν η μόνη αποστολή που έχασα. Το έπαθλο ήταν μια θέση εργασίας και 200,000 ευρώ. Είχα καλή βάση γιατί δούλευα ήδη στο επιχειρείν αλλά ήταν ένα καλό μπουστάρισμα. Ήταν ωραία χρόνια».

Ο Θάνος Μαρίνης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Θάνος Μαρίνης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για τη συμμετοχή του στο Cash or Trash, δήλωσε: «Την πρώτη χρονιά δεν κατάφερα να πάω στο Cash or Trash, αλλά τη δεύτερη πήγα. Είμαστε χαρούμενοι με την εκπομπή, την καμαρώνουμε. Κάναμε μια επιτυχία μη τηλεοπτικοί τύποι περισσότερο. Έχει βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα που δεν έχει κιτς, δεν έχει ένταση και πέτυχε. Για εμένα που είμαι εκτός τηλεόρασης ήταν ωραία συνταγή να μπει στο σπίτι κάποιου με γνώση, με ωραία κουβέντα, με ωραίο περιβάλλον».  

Cash or Trash-Μαρίνης: Τον Τσαγκαράκη δεν τον «χτυπάς» εύκολα στα κοσμήματα

Ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι

Ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι

«Το σύστημά μας δεν έχει αλλάξει ακόμα, το εκπαιδευτικό. Είναι ταμπού να μιλήσεις για τα λεφτά, για επιχειρηματικότητα, να μιλήσεις για το πώς βγαίνει το χρήμα. Τρελαίνομαι γιατί όλη μας τη ζωή δουλεύουμε για το χρήμα και δεν έχουμε ακούσει τίποτα για αυτό. Και τώρα που έχω μπει στο parenting, μαζί με τη Σόνια (σ.σ. τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι) προσπαθούμε να το περάσουμε αυτό στα παιδιά. Εφαρμόζω ένα meeting κάθε εβδομάδα στην εταιρεα κι η πρώτη μου ερώτηση είναι "Είσαι ευτυχισμένη;”. Είναι σημαντικό!», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Θάνος Μαρίνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top