MasterChef 2024: Νέο beef ανάμεσα σε Γεωργία & Σταμάτη

Η αποκάλυψη για τον τσακωμό ανάμεσα σε Γεωργία και Ζωή

Βαριά λόγια αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της πρώτης εξωτερικής ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 2024 η Γεωργία κι ο Σταμάτης. 

Ο Σταμάτης θέλησε να πειράξει τη συμπαίκτριά του, με εκείνη να μην αφήνει αναπάντητο το σχόλιο που της έκανε και να δημιουργείται μια νέα παρεξήγηση.  

MasterChef 2024: Η Γεωργία δεν άφησε το σχόλιο του Σταμάτη να πέσει κάτω!

«Εγώ όταν δουλεύω δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο εκτός από αυτό που κάνω εκείνη την ώρα, τη δουλειά μου. Ο Σταμάτης δεν ξέρω πως σκέφτεται... για εμένα παιδιαρίζει και δε σκέφτεται και πολύ λογικά. Καλά έκανα και του απάντησα έτσι, γιατί μας θεωρούν και χαζούς. Του χρειαζόταν για να δει ότι έχω κι εγώ στόμα», είπε στην κάμερα η Γεωργια.   

Βιβή - MasterChef: Κόπηκε πολύ και χρειάστηκε ράμματα!

Η κόντρα του Σταμάτη με τη Γεωργία... ξεδιπλώθηκε από τα πρώτα επεισόδια του MasterChef

Η κόντρα του Σταμάτη με τη Γεωργία... ξεδιπλώθηκε από τα πρώτα επεισόδια του MasterChef

Από την πλευρά του ο Σταμάτης ισχυρίστηκε: «Από την αρχή του παιχνιδιού δεν τα πάμε πολύ καλά, έχουμε κάποιες διαφωνίες. Ακούω λόγια πίσω από την πλάτη μου κι από τη Γεωργία κι από κάποια άλλα άτομα που δεν έχουν τα κότσια να τα πουν μπροστά μου... Έχουμε μαλώσει με τη Γεωργία, γενικά είναι πολύ διπρόσωπη. Πίσω από τις κάμερες κράζει τους πάντες... Τέτοια άτομα δε μου πολυαρέσουν». 

MasterChef 2024: Η πρώτη ομαδική δοκιμασία σε εξωτερικό χώρο

MasterChef 2024: Ο Λευτέρης επιβεβαίωσε τον τσακωμό της Γεωργίας με τη Ζωή

MasterChef 2024: Ο Λευτέρης επιβεβαίωσε τον τσακωμό της Γεωργίας με τη Ζωή

Στη συνέχεια ο Σταμάτης αποκάλυψε ότι το προηγούμενο βράδυ η Γεωργία τσακώθηκε με τη Ζωή. Το συμβάν επιβεβαίωσε κι ο Λευτέρης: «Ακούμε φωνές μέσα από το σαλόνι, έχουν κάτσει κάποια άτομα και συζητάνε για τη Γεωργία, και κάθεται η Γεωργία στα σκαλιά και τους ακούει. Κάτι έλεγε η Ζωή για τον Ηλία και για τη Γεωργία... Και πετάγεται η Γεωργία: "Και ποια είσαι εσύ που θα σχολιάσεις εμένα; Τι νομίζεις ότι είσαι μαγείρισσα;" της κάνει. Mission impossible είναι η Γεωργία. Πήρε χιλιαρικάκι, τους έκανε όλους "ώπα" χθες το βράδυ, έβαλε τη Ζωή στη θέση της, ο Μάριος από ό,τι άκουσα τις χώρισε...». 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top