«Όταν μιλάω, να μη μιλάς»: Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο καβγάς με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή

Μία σπόντα «πέταξε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κατά της Χρίσλας Γεωργακοπούλου. 

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή σχολίασαν την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο Σύνταγμα, ενώ πάνω στην κουβέντα ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκνευρίστηκε έντονα με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Διαφωνώ ότι ήταν μία εικόνα σήριαλ. Είναι η παρουσία του Κασσελάκη μονίμως τέτοια, ευθυτενής, χαμογελαστός και επικοινωνιακός. Το ότι βρέθηκε εκεί με 2-3 συμβούλους του ήταν θετικό, μία συμπαράσταση προς τους αγρότες. Τελεία και παύλα. Από ‘κει και πέρα, εγώ δεν άκουσα καμία γιούχα. Άκουγα μόνο συνθήματα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου παρατήρησε: «Κατ’ αρχάς είδαμε μόνο ένα λεπτό από όλη τη διαδήλωση».

Αυτό ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που της είπε: «Συγγνώμη… όταν μιλάω, να μη μιλάς. Το ‘πες εσύ χθες για μένα, οπότε τώρα σου το αντιστρέφω».

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αντέδρασε γελώντας, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνέχισε τη σκέψη του, λέγοντας: «Οι αγρότες ψάχνουν συμπαράσταση. Δεν ψάχνουν να λύσουν προβλήματα πολιτικών χώρων. Εν προκειμένω, ο νυν ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης συμπαρίστανται στους αγρότες και οι αγρότες επέδειξαν μία τεράστια ευγένεια. Μην αντιστρέφουμε τη λογική. Ο ελληνικός λαός τους συμπαραστάθηκε. Αυτό είναι το μήνυμα της χθεσινής συγκέντρωσης».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top