Λέο Ντα Βίντσι: Aποστολή Μόνα Λίζα - Η παιδική ταινία on demand στο StarTV

Διαθέσιμη online από 25/2 έως 2/3

Λέο Ντα Βίντσι: Aποστολή Μόνα Λίζα - Η παιδική ταινία on demand στο StarTV

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Λέο Ντα Βίντσι: Aποστολή Μόνα Λίζα», ιταλικής παραγωγής 2018, θα είναι διαθέσιμη on demand στο StarTv από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 23:30 έως και το Σάββατο 2 Mαρτίου, στις 23:30. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Σέρτζιο Μάνφιο.

Δείτε online την ταινία «Λέο Ντα Βίντσι: Aποστολή Μόνα Λίζα»

Λέο Ντα Βίντσι: Aποστολή Μόνα Λίζα- Η υπόθεση

Ο Λεονάρντο “Λέο” Ντα Βίντσι είναι ένα νεαρό αγόρι που ζει χαρούμενος κι ευτυχισμένος στο χωριό του και λατρεύει να εφευρίσκει μηχανές, τις οποίες δοκιμάζει μαζί με τον πιστό φίλο του Λορέντζο.

Σε μια από τις δοκιμές τους για μια στολή καταδύσεων όλα πηγαίνουν καλά, αλλά επιστέφοντας στο χωριό, βλέπουν ότι η φωτιά κατέστρεψε το σπίτι και την περιουσία της οικογένειας της Λίζας.

Ο Λέο Ντα Βίντσι δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα ξεκινήσει για τη Φλωρεντία όπου σκοπεύει να κερδίσει χρήματα για να βοηθήσει τη Λίζα να ξεπληρώσουν τα χρέη τους και ονομάζει την αποστολή: Λέο Ντα Βίντσι-Αποστολή Μόνα Λίζα.

Όταν εκείνη το μαθαίνει από τον Λορέντζο, αποφασίζει να τους ακολουθήσει στην μεγάλη πόλη. Εκεί θα ακούσουν από έναν παραμυθά, την ιστορία ενός πειρατικού πλοίου που βυθίστηκε με έναν μεγάλο θησαυρό μέσα του.

Ο Λέο πιστεύει ότι είναι αληθινή ιστορία και αγοράζει τον χάρτη του θησαυρού από τον παραμυθά. Ένα ορφανό κορίτσι που λέγεται Άγκνες του κλέβει τον χάρτη και δέχεται να τον επιστρέψει μόνο εφόσον γίνει μέλος της παρέας τους. Την ίδια στιγμή, ένα μικρό παιδί λάτρης της επιστήμης και της αστρονομίας, ο Νικολό γνωρίζεται με τη Λίζα και επιστρέφουν μαζί στην πλατεία.

Η παρέα των 5 είναι έτοιμη να ψάξει τον θησαυρό στο νησί Μοντεκρίστο, αλλά δεν γνωρίζει ότι στο κατόπι τους βρίσκεται ένας αλλοπρόσαλλος πειρατής, που περιμένει την κατάλληλη στιγμή να κλέψει τον θησαυρό…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top