Τάνια Παλ: Η καταγωγή, το bullying και ο φόβος για... τον έξω κόσμο

Ποια είναι η παίκτρια του η MasterChef που αποδείχτηκε… σκληρό καρύδι!

Η οντισιόν της Τάνιας Παλ στο MasterChef 2024

Προσπαθεί να «παντρέψει» την ινδική με την ελληνική κουζίνα, αλλά καταλήγει να κάνει spicy πιάτα. Η Τάνια Παλ είναι 20 ετών με καταγωγή από την Ινδία και έχει συνεχώς ένα χαμόγελο στα χείλη.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντα εύκολα για εκείνη, αφού όταν ήταν παιδί είχε υποστεί bullying στο σχολείο.

«Η μαγειρική έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου επειδή ξέρω κι εγώ κάτι. Μπορώ να μιλήσω κι εγώ και πριν δεν μιλούσα καθόλου. Στο σχολείο είχα βιώσει bullying. Είχα σταματήσει να βγαίνω στον κόσμο ότι θα με κοροϊδεύουν, επειδή θα πω τη λάθος λέξη. Ήταν κακά χρόνια και δεν έζησα την παιδική μου ηλικία γιατί κάποιοι δε μεγαλώνουν τα παιδιά τους όπως πρέπει», είχε πει στις οντισιόν του MasterChef.

H Τάνια έχει αποδειχτεί…σκληρό καρύδι αφού έχει βρεθεί δυο φορές υποψήφια προς αποχώρηση και έχει καταφέρει να διώξει τους συμπαίκτες της, τη Ρένα και τον Μπάμπη από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Το βιογραφικό της Τάνιας Παλ

  •  Η Τάνια Παλ είναι μόλις 20 ετών.
  • Κατάφερε μέσα από τη μαγειρική να βρει τον εαυτό της.
  • Έχει καταγωγή από την Ινδία.
  • Η Τάνια Παλ χρειάστηκε να ξεπεράσει πολλούς φραγμούς και να αφήσει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της οικογένειάς της έξω από την κουζίνα, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί ακόμα πιο γρήγορα μαγειρικά.
  • Για την Τάνια, η επιμονή και η αφοσίωση είναι τα κλειδιά της επιτυχίας και δε φοβάται τη σκληρή δουλειά.
  • Στο ΜasterChef 2024 δήλωσε συμμετοχή για να κυνηγήσει το όνειρο της και να αποδείξει σε όλους ότι αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το καταφέρεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top