MasterChef: Η ιστορία της Τάνιας που «φοβόταν να βγει στον κόσμο»

Η 20χρονη από την Ινδία είχε το καλύτερο πιάτο στη μονομαχία

«Ποδαρικό» στην πρεμιέρα του MasterChef 2024 και στα ανατρεπτικά battles που θα δούμε στις auditions, έκανε το ζευγάρι Ιωάννης - Τάνια. 

Μια loco ανατροπή στο MasterChef: Πήραν και οι δυο λευκές ποδιές!

Ο Ιωάννης είναι 33 ετών έρχεται από την Ήπειρο και τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως μάγειρας. Πριν κάνει στροφή στην καριέρα του, ασχολούταν με το κομμάτι των τηλεπικοινωνιών.

Η Τάνια είναι 20 χρόνων κι έχει καταγωγή από την Ινδία. Η ίδια δέχτηκε bullying στο σχολεί λόγω της καταγωγής της, όπως είπε. Οι σπουδές στη μαγερική όμως, τη βοήθησαν να βρει τον εαυτό της.

«Είχα σταματήσει να βγαίνω στον κόσμο. Φοβόμουν ότι θα με κοροϊδεύουν και θα μου πούνε τη λάθος λέξη. Ήταν κακά χρόνια και δεν έζησα την παιδική μου ηλικία, γιατί κάποιοι δε μεγαλώνουν τα παιδιά τους όπως πρέπει», εξομολογήθηκε η Τάνια.

Μάλιστα τους τελευταίους επτά μήνες είναι βοηθός του Χριστόφορου Πέσκια, τον οποίο ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλεσε «μαγειρικό πατέρα», μόλις το έμαθε. 

Ατύχημα στο MasterChef - Πήρε φωτιά η λαδόκολλα παίκτη

Με έναν τοίχο να τους χωρίζει οι δύο υποψήφιοι chefs οργάνωσαν τις παρασκευές του στο δωμάτιο προετοιμασίας και στη συνέχεια ολοκλήρωσαν τα πιάτα τους μπροστά στους κριτές.

Ο Ιωάννης έφτιαξε ριζότο με γαρίδες, ενώ η Τάνια σολομό με κάρυ και μπρόκολο. 

MasterChef 2024: Το πιάτο του Ιωάννη

MasterChef 2024: Το πιάτο του Ιωάννη

MasterChef 2024: Το πιάτο της Τάνιας 

MasterChef 2024: Το πιάτο της Τάνιας 

Οι τρεις κριτές αφού έμαθαν μερικές προσωπικές πληροφορίες για τους διαγωνιζόμενους, δοκίμασαν τις προσπάθειές τους. Πριν αποκαλύψει το όνομα του νικητή, ο μετρ του είδους Πάνος Ιωαννίδης, έκανε παρατήρηση στον Ιωάννη ότι παράβρασε το ριζότο του, το οποίο βέβαια ήταν γευστικό. Στον σολομό της Τάνιας από την άλλη, βρήκε το τέλειο ψήσιμο. 

Ο chef Ιωαννίδης έβαλε τέλος στην αγωνία τους, υποδεικνύοντας στον Ιωάννη να φορέσει τη λευκή ποδιά στην Τάνια. 

MasterChef 2024: Η Τάνια φόρεσε τη λευκή ποδιά

MasterChef 2024: Η Τάνια φόρεσε τη λευκή ποδιά

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2024

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top