MasterChef: Παρέδωσε ένα πιάτο λιγότερο κι αποχώρησε από τον διαγωνισμό!

Ρένα ή Τάνια - Ποια έμεινε εκτός;

Γυναικεία υπόθεση έμελλε να είναι η πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης με τη Ρένα και την Τάνια να καλούνται να αντιγράψουν όχι ένα αλλά τέσσερα απαιτητικά πιάτα δημιουργίας του καταξιωμένου chef, Γιάννη Μαρκαδάκη. 

Οι κριτές, αλλά και ο guest chef, δοκίμασαν και αξιολόγησαν τις προσπάθειες των υποψηφίων. Μία από τις δύο βγήκε εκτός χρόνου, παραδίδοντας τρία αντί για τέσσερα πιάτα αντιγραφής.

Η Ρένα με 17 βαθμούς έναντι 23 που συγκέντρωσε η Τάνια, είναι η πρώτη παίκτρια που κρεμάει την ποδιά της κι αποχωρεί οριστικά από το MasterChef 2024.  

Η Ρένα είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το MasterChef

Η Ρένα είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το MasterChef

«Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Ήσασταν πολύ δίκαιοι μαζί μου. Έζησα κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζούσα σε αυτή την ηλικία που είμαι και χαίρομαι πολύ που με επιλέξατε. Είμαι χαρούμενη που πήρα έστω μία εβδομάδα αυτή την εμπειρία. Μπορούσα να μείνω λίγο παραπάνω να δείξω ποια είμαι, γιατί δεν έδειξα τον πραγματικό μου μαγειρικό εαυτό», δήλωσε η διαγωνιζόμενη. 

MasterChef: Η Ρένα παρέδωσε την ποδιά της

MasterChef: Η Ρένα παρέδωσε την ποδιά της

Μετά την έξοδο της 51χρονης Ρένας από τον διαγωνισμό μαγειρικής, η μπορντό μπριγάδα είχε μία απώλεια, σε αντίθεση με την γκρι μπριγάδα που έμεινε προς το παρόν αλώβητη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top