MasterChef: Ανατροπή με την αποχώρηση! Τάνια ή Μπάμπης;

«Φεύγει ένας εκπληκτικός άνθρωπος»

Πιάτο υψηλών απαιτήσεων της Κωνσταντίνας Κασπαρίδου κλήθηκαν να αντιγράψουν ο Μπάμπης και η Τάνια.

MasterChef: «Με τον γλείφτη να πούμε» - Έξω φρενών ο Γιάννης με τον Ηλία

Οι δύο παίκτες βαθμολογήθηκαν για τις προσπάθειές τους από τους κριτές και την καλεσμένη chef. Με μόλις δύο πόντους διαφορά (28 έναντι 26) το πιάτο της Τάνιας ήταν καλύτερο κι έτσι ο Μπάμπης είναι ο τρίτος διαγωνιζόμενος που βλέπει την πόρτα της εξόδου από το MasterChef 2024 με τους συμπαίκτες του να τον αποχαιρετούν με μια μαντινάδα. 

MasterChef Γεωργία: «Έχω ένα ιδιαίτερο στιλ. Μου αρέσει να είμαι…»

«Μικρό άλλο καλό το ταξίδι μου στο MasterChef. Έζησα πολύ έντονες εμπειρίες εδώ μέσα, έμαθα πολλά πράγματα και είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μού. Θα μου λείψουν όλα τα παιδιά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα», δήλωσε λίγο πριν βγάλει τη μαύρη ποδιά ο 40χρονος Κρητικός.

MasterChef: Αποχώρησε ο Μπάμπης  

Αποχώρησε ο βωμολόχος του MasterChef 

«Βγάζοντας την ποδιά στεναχωρήθηκα. Ήταν μια δοκιμασία των ορίων μου, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να σταθώ στον κόσμο του fine dining και του γκουρμέ. Οι κριτές τα παιδιά θα μου λείψουν πάρα πολύ, απλά ανυπομονώ να γυρίσω στις κατσαρόλες μου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια στις κάμερες.

Τα μέλη της γκρι μπριγάδας όλο και λιγοστεύουν και ο επικεφαλής των «γκρι» δεν μπορεί να μη νιώθει προβληματισμένος, ωστόσο ποντάρει στο εχθρικό κλίμα που επικρατεί στο αντίπαλο στρατόπεδο.

«Η κατάσταση που επικρατεί στους μπορντό και δε στη λέω μπριγάδα, γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μία ομάδα, μας συμφέρει μόνο και μόνο στις ομαδικές, γιατί δεν μπορούν να δουλέψουν σαν ένα σύνολο κι αυτό συμφέρει εμάς. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να πάρουμε τον πόντο για την ομάδα και να έχουμε πλεονεκτήματα», είπε ο Λευτέρης.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top