MasterChef: «Με τον γλείφτη να πούμε» - Έξω φρενών ο Γιάννης με τον Ηλία

«Έρχεσαι και να μου δώσεις και το χέρι. Ξεφτίλα»

Ο Γιάννης δε δέχτηκε το χέρι του Ηλία και του Παναγιώτη μετά τη νίκη του στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας, που του εξασφάλισε την ασυλία και ο λόγος ήταν η αρνητική ψήφος που του δώσανε στην ψηφοφορία, αλλάζοντας μάλστα τελευταία στιγμή την απόφασή τους.

MasterChef: «Ψευτιά φουλ. Δεν τους γουστάρω… κάστανο»

MasterChef: Τα «πηγαδάκια» του Ηλία με τον Παναγιώτη και τον Άνχελ

MasterChef: Τα «πηγαδάκια» του Ηλία με τον Παναγιώτη και τον Άνχελ

«Έρχεσαι και να μου δώσεις και το χέρι. Ξεφτίλα», είπε για τον Ηλία. «Πες στον γορίλα ότι θα τα πούμε σπίτι. Πάει και αλλάζει την ψήφο για να μην τον φάει ο αρχηγός», συνέχισε για τον Παναγιώτη και ύστερα «στόλισε» και τους δυο με διάφορα «γαλλικά».

MasterChef: Ανατροπή με την αποχώρηση! Τάνια ή Μπάμπης;

Αμυντική στάση είχε απέναντι και στη Χριστίνα, θεωρώντας πως δεν τον προστάτεψε και τον έστειλε στο στόμα του λύκου: «Δε θέλω, μάθε ότι οι άνθρωποι έχουν όρια. Λινάτσες δεν είμαστε, εμείς φοράμε παντελόνια», είπε με αυστηρό ύφος στην αρχηγό της μπορντό μπιγάδας. 

MasterChef: Ο Γιάννης τα πήρε στο κρανίο με τον Ηλία

MasterChef: Ο Γιάννης τα πήρε στο κρανίο με τον Ηλία

Όταν δε ο Ηλίας πήγε κοντά του για να του ζητήσει τον λογο, εκείνος τον έδιωξε κακήν-κακώς. «Δε γουστάρω να σου δώσω το χέρι, πρέπει να το εξηγήσουμε κιόλας; Άντε τράβα...». Ο Λευτέρης του συνέστησε να ηρεμήσει και να μιλάει πιο όμορφα με τον ίδιο να απαντά: «Με τον γλείφτη να πούμε, άσε μας τώρα»,

Για τον Ηλία η έκρηξη του συμπαίκτη του ήταν ανεξήγητη: «Εννοείται ότι πήγα να μιλήσω, είμαι άνθρωπος που θα ζητήσει να μάθει τον λόγο. Δεν πήρα απάντηση, δεν είδα κάτι πολιτισμένο απέναντί μου, για να κάνουμε κάποιου είδους συζήτηση», δήλωσε συγκεκριμένα στις κάμερες.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top