MasterChef: «Ψευτιά φουλ. Δεν τους γουστάρω… κάστανο»

Το ξέσπασμα του Γιάννη και η δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας

Τάνια, Μπάμπης και Γιάννης μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef 2024 φορώντας τις μαύρες τους ποδιές μιας και είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

MasterChef: Δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας για Τάνια, Μπάμπη και Γιάννη

MasterChef: Δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας για Τάνια, Μπάμπη και Γιάννη

Και οι τρεις δήλωσαν αγχωμένοι, αλλά και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να συνεχίσουν το μαγειρικό τους ταξίδι.

Βέβαια,  ο Γιάννης νιώθει αδικημένος που βρίσκεται σε αυτή τη θέση, αφού θεωρεί πως η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, η Χριστίνα θα μπορούσε να έχει δώσει σε άλλους παίκτες την ασυλία.

MasterChef: «Δε γουστάρω τέτοιους ανθρώπους…φίδια» - Έξαλλος με τη Χριστίνα

«Τους στρατιώτες της πρώτης γραμμής ή τους προστατεύεις ή στέκεσαι δίπλα τους. Δεν είμαι καλά, πιέστηκα. Και στο σπίτι μου το παίζουν όλοι φίλοι, αλλά είναι ψευτιά φουλ. Δεν τους γουστάρω… κάστανο», είπε και ξέσπασε κατά της Χριστίνας.

Στη συνέχεια, οι τρεις κριτές εξήγησαν τη δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας. Μπάμπης, Τάνια και Γιάννης θα πρέπει να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα τυριά κρύβονται κάτω από τις καμπάνες.

MasterChef: Ο Γιάννης κέρδισε τη δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας

MasterChef: Ο Γιάννης κέρδισε τη δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας

Ο Μπάμπης βρήκε τρία, η Τάνια τέσσερα και ο Γιάννης έξι. Ως εκ τούτου ο Γιάννης δε θα πάρει μέρος στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και ανέβηκε ανακουφισμένος στον εξώστη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top