O Χαλκιάς παίρνει θέση στην κόντρα του Βλάχου με Άδωνι και Πορτοσάλτε

Ο Άρης Πορτοσάλτε θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου

«Σάλο» έχει προκαλέσει ένα τραγούδι του Πάνου Βλάχου που περιέχει μέσα τον στίχο «Μέσα σ’ ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να αναφέρει πως θα κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού καθώς όπως ισχυρίστηκε είναι σαν να προτρέπει κάποιον να τους σκοτώσει. 

Ο Πάνος Βλάχος 

Ο Πάνος Βλάχος 

Τσιμτσιλή για Βλάχο: «Πρέπει να προσέχεις τι μπορεί να υπονοηθεί!»

Πάνος Βλάχος: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Ο Άρης Πορτοσάλτε θα κινηθεί εναντίον του Πάνου Βλάχου 

Ο Άρης Πορτοσάλτε θα κινηθεί εναντίον του Πάνου Βλάχου 

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ανέφερε πως «Ουαί κι αλλοίμονο εάν δεν υπάρχει ελευθερία στην Τέχνη».

‘Εχουν ειπωθεί πολλά πράγματα στο παρελθόν, ιδιαίτερα από σατιρικά πρόσωπα, όπως ο Χάρι Κλυν και ο Λάκης Λαζόπουλος. Σατιριζόταν σε ακραίο βαθμό ο πατέρας του σημερινού  πρωθυπουργού, ο Ανδρέας Παπανδρέου ή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Μεγάλοι και σπουδαίοι πολιτικοί… και δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι είναι μία τεράστια υπερβολή που δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Εάν οδηγηθεί σε δίκη, το σίγουρο είναι πως ο Πάνος δεν θα είναι μόνος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. 

Λάμπρος Φισφής για Πάνο Βλάχο: «Δεν έχει χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του Πάνου Βλάχου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του Πάνου Βλάχου

Το τραγούδι του Πάνου Βλάχου προκάλεσε και τη δυσαρέσκεια του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος όμως, όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού.

«Έχουμε έρθει για άλλον λόγο εδώ, για τον Πάνο Βλάχο θα πούμε; Δεν θα πάω νομικά κατά του κύριου Βλάχου. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, αλλά λυπάμαι πολύ για αυτόν» είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Kατερίνα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top