Λάμπρος Φισφής για Πάνο Βλάχο: «Δεν έχει χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση»

Όσα είπε ο κωμικός, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον»

Το περιβόητο τραγούδι που ερμήνευσε ο Πάνος Βλάχος κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο Λάμπρος Φισφής.

Τσιμτσιλή για Βλάχο: «Πρέπει να προσέχεις τι μπορεί να υπονοηθεί!»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, «Πρωίαν σε είδον», ο γνωστός κωμικός ανέφερε για τον επίμαχο στίχο «Μέσα σ’ ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» πως δεν έχει καμια δόση χιούμορ.

Φισφής: «Το μόνο καλό που μου έδωσε το ΤΕΙ είναι που γνώρισα τη σύζυγό μου»

Ο Λάμπρος Φισφής με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ο Λάμπρος Φισφής με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Δεν είναι χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση. Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Συνδέουμε με το χιούμορ πράγματα που δεν είναι χιούμορ και θεωρώ ότι αυτό κάνει κακό στο ίδιο το χιούμορ», είπε αρχικά ο Λάμπρος Φισφής.

«Γιατί από όλα αυτά με τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε τον συγκεκριμένο στίχο τον συνδέουμε με το χιούμορ; Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Ήταν αστείο; Γέλασε κανείς από κάτω; Άρα δεν ήταν χιούμορ, τόσο απλά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω», πρόσθεσε ο stand-up comedian. 

«Φταίμε και εμείς σε αυτό. Πολλές φορές μπορεί να πεις κάτι, να παρεξηγηθεί κάποιος και να πεις: έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε», κατέληξε ο Λάμπρος Φισφής. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top