Τσιμτσιλή για Βλάχο: «Πρέπει να προσέχεις τι μπορεί να υπονοηθεί!»

Τι συνέβη με τον γνωστό ηθοποιό - τραγουδιστή;

To βίντεο που δείχνει τον Πάνο Βλάχο να ερμηνεύει στίχους «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη σχολιάστηκε εκτενώς στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή υπογράμμισε ότι δε θεωρεί ότι ο ηθοποιός - τραγουδιστής προέτρεπε σε βία με τους στίχους του.

πανος βλάχος

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Νιώθω ότι ο Πάνος Βλάχος, βλέποντας τις αντιδράσεις και καταλαβαίνοντας το νόημα του περιεχομένου των στίχων πιστεύω ότι δεν εννοούσε, αλλά ούτε προέτρεπε σε βία. Ούτε αυτός ο στόχος του. Καμιά φορά, όμως, όταν είσαι τόσο αγαπητό πρόσωπο και έρχεται ο κόσμος στις συναυλίες σου και στις θεατρικές σου παραστάσεις, πρέπει να προσέχεις και τι μπορεί να υπονοηθεί από αυτό που λες. Δε νιώθω ότι ο σκοπός του ήταν να πραγματοποιηθεί αυτό που τραγούδαγε, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όταν το περιεχόμενο είναι τέτοιο, πρέπει μετά να αναδιπλωθείς και γι’ αυτό το έκανε εύστοχα».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε ότι διαφωνεί με τον τρόπο που «απολογήθηκε» ο Πάνος Βλάχος και θεωρεί ότι προσπάθησε να... μαζέψει τα ασυμμάζευτα!

«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας καταπληκτικός ηθοποιός που κάνει τεράστια επιτυχία. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του μέσα από αυτή την τοποθέτηση που δεν έχει κανέναν λόγο».

«Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε έξυπνα, έπλεξε το εγκώμιο του ηθοποιού κι έδειξε την απογοήτευσή του» σημείωσε τέλος η παρουσιάστρια στο Happy Day.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top