Πάνος Βλάχος: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Η αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε

Δείτε το βίντεο από την περιβόητη συναυλία του Πάνου Βλάχου

Με ένα Insta story απάντησε ο Πάνος Βλάχος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Θεσσαλονίκη. 

Πάνος Βλάχος: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο»

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους, ο ηθοποιός και τραγουδιστής απασχόλησε ξανά, καθώς ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, τραγούδησε μεταξύ άλλων: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με την αντίδραση των Άδωνη Γεωργιάδη κι Άρη Πορτοσάλτε να είναι άμεση. 

Η στιγμή που ο Πάνος Βλάχος είπε τον στίχο για τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε

Η στιγμή που ο Πάνος Βλάχος είπε τον στίχο για τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε /Φωτογραφία Instagram

«Οι στίχοι κι η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ κι η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε σε νέα του ανάρτηση στο Instagram, απαντώντας έτσι στους επικριτές του.

Η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Βλάχος

Οι αντιδράσεις Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή: "Να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…", δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Κι αυτό λέγεται χιούμορ; Κι αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας "ζητώ συγγνώμη";. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη

Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Προτρέπει κάποιος να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε στη δικαιοσύνη»

Μιλώντας για το συμβάν στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε:«Δεν ήξερα τίποτα κι όταν μου το έστειλαν το βίντεο… Για αυτό έγραψα “στείλτε μου το βίντεο”. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου. Χιούμορ με προτροπή σε φόνο για μένα δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη. Θα πάμε ενώπιων της δικαιοσύνης. Δεν κατάλαβα. Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση κι αγωγή κι ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ κι η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου;». 

Δείτε όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για το περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο

«Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός. Θα έρθει κάποιος και θα πει “δολοφονήστε αυτόν;” Ποιος είναι αυτός; Και δε θα πάμε στη δικαιοσύνη; Πριν από ενάμιση χρόνο υπήρχε μια άλλη καλλιτέχνης που προέτρεπε “να τους φάμε”. Τώρα έχουμε αναβάθμιση και πήγαμε στη δολοφονία. Ο σάκος συνιστά δολοφονία. Είναι ο μαύρος σάκος. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Υπάρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι που λένε είμαι αριστερός και φαίνεται πως την ανακούφιση για την υποκριτική τους αντίληψη, τη βγάζουν σε μίσος, βία και φόνο», είπε στη συνέχεια. 

Τσαφούλιας για Βλάχο: «Μπορεί να ήταν συσσωρευμένη η αγανάκτηση & ο πόνος»

Κλείνοντας, ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε: «Η τραγωδία για μένα είναι πως την ώρα που αυτός ο άνθρωπος προτρέπει σε φόνο, ένα κομμάτι της νεολαίας μας ψυχαγωγείται από τη δολοφονία. Κρατάνε τέμπο στον καλλιτέχνη. Ακούγεται ένας στίχος που έχει μέσα προτροπή σε φόνο. Εμείς κάνουμε πολιτική κριτική. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις ιδέες μου και τις απόψεις μου; Αν είναι να έρθει κάποιος της Αριστεράς από έξω να ρωτάω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top