MasterChef: Ένταση στην μπορντό μπριγάδα με την απόφαση της Χριστίνας

Έβαλε τα κλάματα η Ζωή

Η γκρι μπριγάδα αναδείχθηκε νικήτρια στην 3η Ομαδική Δοκιμασία.

Η κάρτα έγραφε η αρχηγός των ηττημένων να δώσει ασυλία σε μια υποομάδα της μπριγάδας της και να αποφασίσει αν θα σώσει τον εαυτό της. Εκείνη επέλεξε να προστατέψει τους παίκτες που ήταν στο σέρβις, δηλαδή τον Αλέξανδρο, τη Ζωή, τον Άνχελ και τον Παναγιώτη. 

MasterChef: Ποιος κέρδισε τη δοκιμασία ασυλίας στην μπορντό μπριγάδα;

Ο πρώτος που εναντιώθηκε με την απόφασή της ήταν ο Άνχελ σημειώνοντας: «Δε θα έδινα την ασυλία στο σέρβις, γιατί εκεί είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες». 

Ο Ηλίας δε μάσησε τα λόγια του και μίλησε με ονόματα. Συγκεκριμένα ανέφερε τη Ζωή ως μια από τις πιο αδύναμες παίκτριες, η οποία δεν παίρνει πρωτοβουλίες, για να μη βγαίνει υποψήφια. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει αποφύγει με την αξία της την αρνητική ψηφοφορία, αλλά επειδή βρίσκεται σε δυνατή ομάδα.  

MasterChef: Ποιον έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση η μπορντό μπριγάδα;

MasterChef: Τα κριτήρια της Χριστίνας για την ασυλία δε βρήκαν σύμφωνο τον Ηλία

MasterChef: Τα κριτήρια της Χριστίνας για την ασυλία δε βρήκαν σύμφωνο τον Ηλία

«Δε δέχομαι να με προσβάλεις και να με βάζεις στο στόχαστρο», είπε η Ζωή, που μετά βίας συγκρατούσε τα δάκρυά της. Ενώ για να αντικρούσει τον συμπαίκτη της τόνισε πως είχε ζητήσει από τη Χριστίνα να ενταχθεί στην ομάδα προετοιμασίας, ώστε να έχει περισσότερες αρμοδιότητες.  

MasterChef: Η Ζωή νιώθει αδικημένη από τον Ηλία

MasterChef: Η Ζωή νιώθει αδικημένη από τον Ηλία

Η Γεωργία αφού ξεκαθάρισε πως δεν είχε πρόβλημα να ξαναβγεί στον τάκο, υποστήριξε πως με την κίνησή της αυτή η Κύπρια ήθελε να διαφυλάξει τη Ζωή. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top