Η Γερμανού απαντά για το θέμα Νταλάρα: «Επειδή σηκώθηκαν δαχτυλάκια»

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο στόχαστρο, επειδή υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, θέλησε να απαντήσει σε όσους την κατέκριναν, επειδή πήρε το μέρος του Γιώργου Νταλάρα, μετά την επίθεσή του στους δημοσιογράφους.

Γερμανού: «Ο Νταλάρας μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε»

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον γνωστό τραγουδιστή και το σχόλιο του συνεργάτη της, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ότι βρέθηκε και η ίδια στο στόχαστρο των τηλεοπτικών εκπομπών, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα Δε Γίνεται» ξεκαθάρισε: 

Χρηστίδου για Γερμανού: «Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της»

«Τα έβλεπα χαμογελώντας και έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έχω μάθει να τα παρακολουθώ με ήπιο τόνο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πραγματικά δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ, γιατί εγώ ανήκω στη "μενεγάκειο" σχολή, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη. Η Ελένη πάντα κρατούσε μία στάση του "δεν απαντάω". Το θεωρώ πιο σωστό.

Έβλεπα συναδέλφους που έλεγαν ότι "η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο". Δεν θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατο, ούτε και την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστών, παρουσιαστριών και τα ακούω με σεβασμό. Φιλτράρω, αλλά λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί και με βλέπει και μου ασκεί κριτική και στο κανάλι το οποίο με πληρώνει. Κάπου αλλού όχι, θέλω να πιστεύω.

Επειδή είδα κάτι δαχτυλάκια που σηκώθηκαν του τύπου "αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου κι εσύ", η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Ήταν ανέκαθεν μία άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση και εγώ και οι συνεργάτες μου και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας ανάμεσά τους, ότι κάνουμε μία άλλη εκπομπή που δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές. Είναι ούτως ή άλλως διαφορετική. Αυτό θα πω. Θα το κλείσω εδώ και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου. Δεν ήμουν εγώ το θέμα, αλλά ο Γιώργος Νταλάρας». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top