MasterChef: Η συγκινητική ιστορία του Μάριου για τη μεσογειακή αναιμία

«Είσαι μαχητής», του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης

Ανάμεσα στα 24 ζευγάρια που θα διεκδικήσουν 24 θέσεις στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής στην Ελλάδα, ήταν και το δίδυμο Μάριος - Άγγελος.

Ο Μάριος γεννήθηκε στη Ρόδο και έχει 12 χρόνια εμπειρίας στις κουζίνες. Όπως αποκάλυψε πάσχει από μεσογειακή αναιμία, γεγονός που τον ανάγκασε να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, προκειμένου να κάνει μεταγγίσεις. Ακούγοντας την ιστορία του, ο Πάνος Ιωαννίδης τον χαρακτήρισε μαχητή της ζωής. 

«Πάσχω από μεσογειακή αναιμία. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, κάποιες δεσμεύσεις που δε με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες, γιατί έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Αθήνας. Όχι ότι έξω δε γίνεται, απλά μου είναι δύσκολο. Είπε ο γιατρός στη μητέρα μου ''πάρε το παιδί σου και φύγε Αθήνα χθες''. Η μάνα μου αυτό έκανε και είμαι πλέον στην Αθήνα», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος.  

MasterChef: Πήρε τη λευκή ποδιά, αλλά σκέφτεται να...πάει σε μοναστήρι!

Ο Άγγελος είναι 29 χρόνων κι έρχεται από ένα χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο ίδιος δε φοβάται να δοκιμαστεί στον μαγειρικό διαγωνισμό, καθώς έχει συνηθίσει να πετυχαίνει όλους τους στόχους του. Ο τελευταίος ήταν που έχασε 40 ολόκληρα κιλά. 

Μέσα σε 20 λεπτά, οι μονομάχοι ετοίμασαν τα πιάτα τους, τα οποία μετά δοκίμασαν οι τρεις καταξιωμένοι chefs. Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν δύο συνηθισμένα υλικά, όπως το κοτόπουλο και το μπαρμπούνι, ενθουσίασε τους κριτές, οι οποίοι κλήθηκαν να πάρουν μία πολύ δύσκολη απόφαση.

MasterChef 2024: Η λευκή ποδιά έμεινε στα χέρια των κριτών

MasterChef 2024: Το πιάτο του Μάριου

MasterChef 2024: Το πιάτο του Μάριου

MasterChef 2024: Το πιάτο του Άγγελου

MasterChef 2024: Το πιάτο του Άγγελου

Ο Μάριος ήταν αυτός που τελικά φόρεσε την πολυπόθητη λευκή ποδιά!

MasterChef 2024: Ο Μάριος φόρεσε τη λευκή ποδιά!

MasterChef 2024: Ο Μάριος φόρεσε τη λευκή ποδιά!

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2024

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top