Το MasterChef επέστρεψε: Πρεμιέρα με μονομαχίες και... ανατροπές!

«Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας στο MasterChef 2024»

Το MasterChef 2024 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star.

Οι υποψήφιοι MasterChefs δήλωσαν αγχωμένοι, χαρούμενοι αλλά και ενθουσιασμένοι που ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός μαγειρικός διαγωνισμός επέστρεψε ανανεωμένος και γεμάτος ανατροπές.

Πρεμιέρα για το ανατρεπτικό MasterChef 2024

Πρεμιέρα για το ανατρεπτικό MasterChef 2024

Λίγα λεπτά αργότερα όλοι τους χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο όταν μπήκαν για 8η χρονιά στον χώρο των auditions.

«Παιδιά καλησπέρα. Καλώς ήρθατε! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για την έναρξη του διαγωνισμού βρισκόμαστε στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. ‘Ένα μνημείο βιομηχανικής κληρονομιάς που αποκαθιστά με σεβασμό το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας.», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τα μεγάλα έπαθλα και ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας στο MasterChef 2024

Τα μεγάλα έπαθλα και ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας στο MasterChef 2024

«Είσαστε εδώ για να διεκδικήσετε την είσοδό σας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας. Και επειδή φέτος το αφεντικό τρελάθηκε δίνει μεγάλα έπαθλα. Τα μεγαλύτερα που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef. Για τον πρώτο νικητή 100.000 ευρώ. Για τον δεύτερο έχουμε 30.000 ευρώ μετρητά. Δε φτάνουν αυτά. Πάνω από 30.000 ευρώ θα δοθούν κατά τη διάρκεια», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άρχισε να μιλά για τις ανατροπές στον φετινό διαγωνισμό. «Θα μαγειρέψετε ένας εναντίον ενός. 24 ζευγάρια που θα διεκδικήσουν 24 θέσεις στον διαγωνισμό. Αναζητούμε τα δύο καλύτερα πιάτα που θα ξεκινήσουν τον διαγωνισμό από θέση ισχύος. Οι μαγειρικές μονομαχίες για μια ποδιά και για μια θέση στο νέο MasterChef ξεκινούν αμέσως τώρα. Καλή επιτυχία και καλή αρχή σε όλους».

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2024

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top