TractioN: Ο Κώστας Στεφανής «ξεφυλλίζει» το ημερολόγιο της Pirelli

Στις σελίδες του έχουν ποζάρει διασημότες από όλους τους χώρους

Στο επεισόδιο του TractioN, που παρακολουθήσαμε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Star, ο Κώστας Στεφανής περιηγήθηκε στον μαγικό κόσμο της υψηλής τέχνης και αισθητικής, όπως αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο στο περίφημο Ημερολόγιο της Pirelli του 2024, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Το TractioN παρουσιάζει το περίφημο Ημερολόγιο της Pirelli για το 2024!

Το Pirelli Calendar είναι μια πολυδάπανη υπερπαραγωγή, με φωτογραφήσεις σε δύο ηπείρους (Αφρική και Ευρώπη), αλλά και τη συμμετοχή σούπερ σταρ! Πάμπολλες είναι οι διασημότες που έχουν ποζάρει στις σελίδες του, ανάμεσά τους το διεθνούς φήμης μοντέλο Ναόμι Κάμπελ. 

«Το ημερολόγιο της Pirelli είναι μέρος της σύνδεσής μας με την κουλτούρα, τους καλλιτέχνες και την κοινωνία στην οποία ζούμε. Είναι κομμάτι της ιστορίας του παρόντος και του μέλλοντος της Pirelli», με αυτά τα λόγια περιέγραψε το ημερολόγιο ο εκτελεστικός του αντιπρόεδρος, Marco Tronchetti Proverra. 

TractioN: Όσα έζησαν Κώστας & Ινώ Στεφανή στο Goodwood Revival!

Marco Tronchetti Proverra

Κώστας Στεφανής: Η σπάνια φωτογραφια του Mr. TractioN με τη σύζυγό του!

Μάλιστα, μεταξύ των προσωπικοτήτων, που φιλοξενούνται στο φετινό Ημερολόγιο της Pirelli, συμπεριλαμβάνεται και ένας εν ενεργεία μονάρχης, ο βασιλιάς της φυλής των Ασάντε, ο Οτουμφούο Οσέι Τούτου ο Β'!

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του project έχει αναλάβει ένας νέος και πολλά υποσχόμενος φωτογράφος, ο Πρινς Γκιασί (Prince Gyasi), με καταγωγή από τη Γκάνα.

Ο δημιουργός του ημερολογίου της Pirelli για το 2024, Πρινς Γκιασί (Prince Gyasi)

Αντλώντας έμπνευση από τους πίνακες της Αναγέννησης, ο 28χρονος καλλιτέχνης θέλησε μέσω του έργου του να περάσει το μήνυμα της διαχρονικότητας που κατά τη γνώμη του αντιπροσωπεύουν οι πρωταγωνιστές του.

Δείτε όλες τις εκπομπές του TractioN

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top