Μαρία Μπακοδήμου για τον γιο της: «Αχ, τι τραβάμε και εμείς οι γονείς»

Η παρουσιάστρια σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη του Άρη Αργυρόπουλου

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Άρης Αργυρόπουλος είχε δηλώσει για τη μητέρα του Μαρία Μπακοδήμου ότι δε θέλει να μιλάει δημόσια για εκείνον και τον αδερφό του, Νικήτα Αργυρόπουλο.  

Άρης Αργυρόπουλος: Για ποιο λόγο θα στείλει εξώδικο στη Μαρία Μπακοδήμου;

«Δεν μου αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για εμένα και τον Νικήτα κι αν ξαναγίνει… εξώδικο!», είπε συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Πρόσφατα μαμά και γιος διασκέδασαν στο σχήμα Βανδή - Σαμπάνης στον Βοτανικό /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Δρούκας 

Πρόσφατα μαμά και γιος διασκέδασαν στο σχήμα Βανδή - Σαμπάνης στον Βοτανικό /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Δρούκας 

Μαρία Μπακοδήμου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον μικρότερο γιο της, Άρη

Μέρος των δηλώσεων του Άρη Αργυρόπουλου προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (13/01) στην εκπομπή «Γεια σου», με τη Μαρία Μπακοδήμου να σχολιάζει τα λεγόμενα του μικρότερου γιου της, Άρη.  

«Αχ, τι τραβάμε και εμείς οι γονείς! Κλείστε την πόρτα μη μπει ο κλητήρας! Θα ανοίξω το στόμα μου και θα μιλήσω», ανέφερε, γελώντας, η παρουσιάστρια. 

«Εμείς σε ρωτάμε για τον γιο σου», της είπε ο συνεργάτης της, Ισίδωρος Φικάρης. «Να τα πεις στο δικαστήριο αυτά!», αποκρίθηκε η Μαρία Μπακοδήμου. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top