Άρης Αργυρόπουλος: Για ποιο λόγο θα στείλει εξώδικο στη Μαρία Μπακοδήμου;

Όσα αποκάλυψε ο γιος της παρουσιάστριας σε συνέντευξή του

Δείτε όσα είπε ο Άρης Αργυρόπουλος στην εκπομπή του Mega

Τον γνωρίζουμε από όταν βρισκόταν στην κοιλιά της διάσημης μαμάς του. Κι αυτός κι ο αδερφός του Νικήτας μεγάλωσαν κι έγιναν δύο από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής σόουμπιζ

Μαρία Μπακοδήμου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον μικρότερο γιο της, Άρη

Ο λόγος για τον Άρη Αργυρόπουλο, τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου που μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τη σχέση με τη μητέρα του, αλλά και για τον λόγο που δεν την παρακολουθεί στην τηλεόραση

Ο Άρης Αργυρόπουλος ασχολείται με τη μόδα, έχοντας το δικό του fashion label

Ο Άρης Αργυρόπουλος ασχολείται με τη μόδα, έχοντας το δικό του fashion label

«Εγώ τους γονείς μου τους βλέπω σαν γονείς μου, όχι σαν πρόσωπα της δημοσιότητας. Καλώς ή κακώς το επίθετό μου είναι αυτό, χαίρομαι για το ποιοι είναι οι γονείς μου, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ούτε με έχει δυσκολέψει αλλά ούτε με έχει βοηθήσει το γεγονός ότι οι γονείς μου είναι στην τηλεόραση», είπε αρχικά.  

Μπακοδήμου: Χαμός μετά τη φωτογραφία με τους γιους της - «Τους παντρεύετε;»

«Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να μη βρίσκω τραπέζι στα μπουζούκια και να της πω “μαμά δε βρίσκω κάποιον, πρέπει να με βοηθήσεις”. Με τον Νικήτα έχουμε τρομερή σχέση, έχουμε μεγαλώσει σε κοινές παρέες και βγαίνουμε μαζί και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Όταν ήμασταν μικροί τσακωνόμασταν συνέχεια, παίζαμε και ξύλο, φώναζε η μαμά, χαμός», πρόσθεσε ο νεαρός άντρας. 

Άρης Αργυρόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου: Μαμά & γιος πρόσφατα τα «έσπασαν» στα μπουζούκια!

Άρης Αργυρόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου: Μαμά & γιος πρόσφατα τα «έσπασαν» στα μπουζούκια! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δε θα μοιραστώ τα προσωπικά μου με τη μητέρα μου, θα με ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Δε μου αρέσει να συζητάω τα προσωπικά μου με τους γονείς μου. Έχει συμβεί να γνωρίσω κοπέλα μου στην οικογένειά μου. Είμαι ελεύθερος αυτήν την περίοδο. Δε μου αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για εμένα και τον Νικήτα κι αν ξαναγίνει… εξώδικο! Έχουμε πολύ καλές σχέσεις κι εγώ κι ο Νικήτας με τον ετεροθαλή αδελφό μας, όποτε χρειάζεται μια συμβουλή θα μας πάρει τηλέφωνο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Άρης Αργυρόπουλος.   

Άγγελος Λάτσιος: Βραδινή έξοδος με τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη

Τέλος, ο Άρης Αργυρόπουλος αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρακολουθεί την μητέρα του στην τηλεόραση: «Δε βλέπω τηλεόραση, δε βλέπω ούτε τη μητέρα μου. Την έχω διαφορετικά στο μυαλό μου ως μητέρα μου, οπότε μου φαίνεται λίγο διαφορετικό. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά της μητέρας μου». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top