Διονύσης Ατζαράκης: «Πήγα σε ένα ιδιωτικό καταπιεστικό σχολείο»

«Στις καλόγριες, έζησα τη ζωάρα μου»

Ο ευρηματικός τρόπος με τον οποίο σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από τα βιντεάκια του ο Διονύσης Ατζαράκης, έχει γίνει πολλές φορές viral στο διαδίκτυο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γνωστός stand up comedian ανέτρεξε στα μαθητικά του χρόνια, στη διάρκεια των οποίων χρειάστηκε να αλλάξει σχολείο.

Ατζαράκης στο DOT: Το χαρακτηριστικό που δε θέλει να λείπει από μία κοπέλα

«Το πρώτο σχολείο που πήγα λεγόταν "Βυζάντιο”. Ήταν ένα ιδιωτικό σχολείο στον Καρέα. Εγώ έμενα στον Βύρωνα. Αν έχετε δει κάτι ταινίες τύπου "Ματίλντα" με καταπιεστικούς καθηγητές, διευθυντές, έτσι ήταν. Φορούσαμε στολές. Όχι αγορασμένες όμως. Ήταν η καταπίεση των φτωχών. Ήταν μπλε και γκρι οι στολές, είχαμε ύμνο του σχολείου, τέτοια πράγματα. Δεν επιτρεπόταν να έχουμε ουρίτσες στα μαλλιά. Δεν έχει νόημα που κάνω δυσφήμιση γιατί έχει κλείσει το σχολείο, αλλά αν ήταν ανοιχτό θα ήθελα πολύ να τους δυσφημίσω για να κλείσει. Εκεί πήγα όλο το Δημοτικό μέχρι τα μέσα Γυμνασίου. Δε ξέρω γιατί διάλεξαν αυτό το σχολείο οι γονείς μου». 

Όπως εξομολογήθηκε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, όταν αποφάσισε να φύγει από εκεί, απελευθερώθηκε: «Μετά όμως έφυγα, και πήγα στο Θεομήτωρ. Είναι ένα σχολείο στην Ηλιούπολη που το τρέχουν καλόγριες, Κάνουν μάθημα 2-3 καλόγριες και οι υπόλοιποι είναι καθηγητές. Συγκριτικά με το Βυζάντιο, ήταν πολύ κουλ. Νιώθω ότι οι γονείς μου με έστελναν σε αυτά τα σχολεία γιατί είχαν την ψευδαίσθηση ότι στο ιδιωτικό είναι πιο "προστατευμένο” το παιδί. Είπα κάποια στιγμή ότι δεν πέρναγα καλά και με πήγαν από το Βυζάντιο, στις καλόγριες, όπου έζησα τη ζωάρα μου. Η ελευθερία για μένα αυτή ήταν, να φύγω από το Βυζάντιο και να πάω στις καλόγριες».

Ο ίδιος, αφού αναγνώρισε ότι το stand-up comedy βρίσκεται σε ανοδική πορεία, στη συνέχεια αποκάλυψε τη μόνη φορά που αισθάνθηκε την ανάγκη να επικοινωνήσει με άνθρωπο που σατίρισε σε βίντεό του. Το πρόσωπο αυτό ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς. 

«Είχα κάνει πρόσφατα ένα βίντεο με δηλώσεις από μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιώργος Κοψιδάς, όπου μιλούσε για το σεξ. Στα αποσπάσματα που έκοψε το Luben δεν φαίνεται ότι ο Γιώργος τρόλαρε, στην ολόκληρη συνέντευξη που έκατσα και είδα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο.Εγώ πήρα τις απαντήσεις του και μόνταρα τις ερωτήσεις, βγήκε κάτι εντελώς σουρρεάλ. Οπότε του έστειλα ένα μήνυμα και του είπα ότι έχει βγει αυτό, το έκανα πολύ καλοπροαίρετα. Ήταν πολύ χαλαρός, μου είπε: μην το σκέφτεσαι καν, μου άρεσε πάρα πολύ», εξομολογήθηκε ο Διονύσης Ατζαράκης. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top