Ατζαράκης στο DOT: Το χαρακτηριστικό που δε θέλει να λείπει από μία κοπέλα

Ο γνωστός κωμικός μίλησε στην εκπομπή Dot και στον Μίνωα Θεοχάρη

Ο Διονύσης Ατζαράκης μίλησε στην εκπομπή Dot και στον Μίνωα Θεοχάρη το Σάββατο 20/5 και αποκάλυψε ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που προτιμάει σε μία γυναίκα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του DOT

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του παρουσιαστή αν το χιούμορ είναι αφροδισιακό για εκείνον, ο γνωστός κωμικός απάντησε: «Θα πρέπει να ρωτήσουμε τις κοπέλες. Εάν ρωτάς εμένα αν μου αρέσει μία κοπέλα να έχει χιούμορ, ναι! Μ' αρέσει μία κοπέλα να έχει χιούμορ. Επίσης ακόμα κι αν δεν έχει χιούμορ, δηλαδή δεν μπορεί να κάνει αστεία η ίδια, είναι πάρα πολύ σημαντικό να αντιλαμβάνεται το χιούμορ. Γιατί εγώ επικοινωνώ συνέχεια μέσω χιούμορ, οπότε αν εγώ κάνω αστεία και η άλλη δεν καταλαβαίνει, είναι πάρα πολύ άσχημο για όλους».

Η καριέρα του και η πορεία του στο stand up comedy

ατζαράκης

Αυτή τη στιγμή, ο Ατζαράκης κάνει ένα δικό του πρότζεκτ, το οποίο είχε μείνει πίσω για κάποιους λόγους, και ελπίζει να ολοκληρωθεί σύντομα. Στο πρότζεκτ συμμετέχει και η Μαίρη Συνατσάκη.

«Επειδή μου άρεσε πάντα το χιούμορ το θεωρούσα κάτι απόλυτα συνυφασμένο με εμένα. Οπότε ό,τι έκανα είχα στο μυαλό μου ότι θα ήταν σε εμένα. Θα τα προσέγγιζα όλα χιουμοριστικά. Σκεπτόμενος τι θα μπορούσα να κάνω κάτι με το χιούμορ, ήρθε το stand up comedy» είπε.

«Την έμμεση πίεση του επαγγελματίας κωμικός την είχα κάποτε. Δεν νιώθω την πίεση να είμαι σε μια παρέα και να γίνω πιο αστείος. Αν δεν είμαι καλά, δεν θα είμαι αστείος. Γελάμε δύσκολα όσοι ασχολούμαστε με την κωμωδία. Πιο πολύ θα γελάσω με σουρεάλ, με κάτι που θα έχει ανατροπή και δεν θα περιμένω το τέλος», πρόσθεσε ο Ατζαράκης.

Τα παιδικά του χρόνια

«Μικρός ήμουν πολύ ντροπαλός. Δηλαδή μέχρι τα 15 μου περίπου ήμουν αρκετά ντροπαλός. Έκανα μια συζήτηση με τον εαυτό μου και λέω “Διονύση, σε βοηθάει αυτό κάπου; Είναι κάτι που σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη ή δύσκολη”. Κατέληξα ότι μου την έκανε δύσκολη και το άλλαξα. Σε ένα πάρτι είχα χορέψει ένα μπλουζ με ένα κοριτσάκι και ήρθε να με πάρει η μάνα μου. Θυμάμαι – πολύ ντροπαλό παιδάκι – και βλέπω τη μάνα μου να με πάρει.. Οι γονείς μου με πήγαν σε ιδιωτικά σχολεία. Πήγα σε ένα που λεγόταν “Βυζάντιο” στον Καρέα και ό,τι φαντάζεσαι από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήταν ακριβώς αυτό. Μετά τα 14 ήθελα να είμαι κάπου αλλού πιο ελεύθερος. Και μετά πήγα στις καλόγριες. Άρχισα να δουλεύω παραπάνω το χιούμορ γιατί μου άρεσε να το βλέπω τριγύρω. Από εκεί και πέρα άρχισα να θυμίζω τον Διονύση του τώρα» ανέφερε.

«Δεν έχω ντραπεί για αστεία που έχω κάνει γιατί τα σήκωνε η εποχή. Αλλά σίγουρα αν ψάξω κείμενα που έχω πει πριν 15 χρόνια, κάτι θα βρω. Στα νιάτα μας έχει χρειαστεί να παίξουμε σε μπαρ, σε εταιρικά event. Είχαμε πάει με τον Θωμά και παίξαμε για κάτι εταιρικούς υπαλλήλους που έκαναν αναρριχήσεις κτλ και 11μιση το βράδυ πήγαιναν σε μια ταβέρνα να φάνε. Παίζαμε σε “πεθαμένους” ανθρώπους! Επειδή δεν είναι θέατρο που χάνονται στο πλήθος, πρέπει κάπου να απευθύνεσαι» είπε τέλος ο γνωστός κωμικός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top