«Η Μουσική της Ζούγκλας»: Διαθέσιμη οn demand στο StarTv έως τις 29/3

Δείτε on line την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων

«Η Μουσική της Ζούγκλας»: Διαθέσιμη οn demand στο StarTv έως τις 29/3

Η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων νοτιοαφρικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2020, «Η μουσική της ζούγκλας», σε σκηνοθεσία Μπρεντ Νταζ, είναι διαθέσιμη για on demand προβολή στο StarTV μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

Δείτε on demand την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Η μουσική της ζούγκλας»

«Η μουσική της ζούγκλας» - Υπόθεση

Ένα πρωινό, τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν! Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους προκαλεί η αιτία αυτού του πρωτόγνωρου φαινομένου: υπάρχει ένας εξωγήινος στη ζούγκλα!

Ο μικρός Φνιπ έχει έρθει για να κυριεύσει τον πλανήτη εξοπλισμένος με την τελευταία -και πιο τρελή- λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συσκευής, που κάνει τα ζώα να μιλούν! Ο Φνιπ δεν είναι και κανένας φοβερός κατακτητής: του λείπει ο πλανήτης του, έχει διαλύσει το διαστημόπλοιο του και δεν μπορεί να τα βάλει με τη θεότρελη παρέα της ζούγκλας.

Οι ήρωες μας δεν θα αφήσουν μία αποτυχημένη εξωγήινη απόπειρα εισβολής να χαλάσει την ευκαιρία να περάσουν καλά με έναν καινούριο φίλο!

Καθώς τα ζώα βοηθούν τον Φνιπ να επιστρέψει στον πλανήτη του, ο εξωγήινος καταλαβαίνει ότι η φιλία είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν. Μπορεί, όμως, η φιλία να τα βάλει με ένα διαστημόπλοιο γεμάτο εξωγήινους;

Μία διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα πολύχρωμο ταξίδι επικών διαστάσεων, που ξεκινά όταν ένας εξωγήινος προσγειώνεται στην αφρικανική ζούγκλα. Η ζωή τού επιφυλάσσει καινούριους φίλους και πολλά μαθήματα, όπως ότι η φιλία και η διασκέδαση μπαίνουν πάνω από τα όνειρα ενός αλαζόνα πατέρα με κατακτητικές τάσεις. Γιατί η φιλία είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν! Οι ήρωες της ταινίας είναι ενωμένοι μπροστά στα πάντα και ούτε ένας στρατός από εξωγήινους δεν μπορεί να τους διαλύσει. Η παρέα ξέρει ότι η φιλία είναι για όλους και ο Φνιπ δεν αποτελεί εξαίρεση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top