Το TractioN στην τριήμερη εκδήλωση Goodwood Revival - Δείτε το trailer

Δείτε την αγαπημένη εκπομπή αυτοκινήτου σήμερα Κυριακή στις 14:10 στο Star

Δείτε το trailer του 4ου επεισοδιου του TractioN

Κατ' αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, ο Κώστας κι η Ινώ Στεφάνη βρέθηκαν εκεί όπου χτυπάει η καρδιά των μηχανοκίνητων σπορ, εκεί όπου κάθε χρόνο συγκεντρώνονται για την πανηγυρική, τριήμερη εκδήλωση Goodwood Revival οι μεγαλύτεροι θρύλοι των motorsports, τιμώντας, με έναν απολύτως ξεχωριστό τρόπο, την ιστορία των αγώνων ταχύτητας και της μηχανοκίνητης κουλτούρας!  

Το Traction στην τριήμερη εκδήλωση Goodwood Revival στη Μεγάλη Βρετανία

Το TractioN στην τριήμερη εκδήλωση Goodwood Revival στη Μεγάλη Βρετανία

Στο Goodwood της Βρετανίας, λοιπόν, οι κάμερες του TractioN κατέγραψαν μοναδικές εικόνες από το φημισμένο Revival κι ο Κώστας με την Ινώ, περιηγούνται σε αυτή τη...  χώρα των θαυμάτων, όπου ο καθένας μπορεί να βρεθεί δίπλα στα άπιαστα αστέρια, τα ινδάλματα για εκατομμύρια φίλους των μηχανοκίνητων σε όλο τον κόσμο. Έτσι, στο φετινό Goodwood Revival παρέστησαν σπουδαίοι οδηγοί, όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φόρμουλα 1 Τζένσον Μπάτον, ο νικητής σε 9 Γκραν Πρι F1 Αυστραλός πιλότος Μαρκ Γουέμπερ και, φυσικά, ο Τομ Κρίστενσεν, ο Δανός ρέκορντμαν του ΛεΜάν, με εννέα νίκες στον πιο διάσημο και πιο απαιτητικό 24ωρο αγώνα αντοχής του μηχανοκίνητου κόσμου!  

TractioN: Ο Αντίνοος Αλμπάνης στη θέση του οδηγού - Δείτε το trailer

Ο Κώστας Στεφανής μοιράζεται με τους φαν του TractioN τις σκέψεις του για το τι σημαίνει ΛεΜάν, μια κούρσα-θεσμός, που το 2023 συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής. Ωστόσο, η ουσία της εμπειρίας, που προσφέρει το Goodwood Revival, μια εμπειρία ανεκτίμητη για καθέναν που αγαπά τα μηχανοκίνητα, είναι η παρουσία σπάνιων οχημάτων του παρελθόντος, Ferrari, Porsche, Lotus, Jaguar, Mercedes κι άλλων, σχεδόν αμέτρητων, ονειρικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, που έγραψαν και εξακολουθούν να γράφουν ιστορία σε πίστες αγώνων και δρόμους ανά την υφήλιο. Μια ιστορία, που μεταφέρεται αυτούσια στους Έλληνες τηλεθεατές, με τη φροντίδα του TractioN και του Κώστα Στεφανή!

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Μάνο Στεφανή

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Μάνο Στεφανή

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    FORD MUSTANG MACH-E EXTENDED RANGE: Tο TractioN περιεργάζεται ενδελεχώς και παρουσιάζει ένα από τα πιο προηγμένα και ενδιαφέροντα μοντέλα της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης. Το Ford Mustang MACH-E, στην έκδοσή του με ακόμη αυξημένη αυτονομία (Extended Range έως και 610 χλμ.), ως δικίνητο και τετρακίνητο, συνιστά μια επιλογή, που βρίθει προσόντων και θέλγητρων. Ταυτόχρονα, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της πρωτοπορίας της Ford, στη διαρκή κι επίμονη αναζήτησή της για νέες τεχνολογικές κατακτήσεις, ιδιαίτερα στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Και  λόγω του εμβλήματος του μοντέλου με το καλπάζον κι αδάμαστο άλογο, οι συνεργάτες του TractioN αποκαλύπτουν την αγάπη τους για τους περήφανους και ορμητικούς ίππους... από όπου κι αν προέρχονται!

TractioN: Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πετρούνια για το τέλος της καριέρας του

➢    MERCEDES-BENZ GLA 200 & 250e: Ένα αυτοκίνητο, που έχει καθιερωθεί σαν σημείο αναφοράς στην αγορά, η Mercedes GLA, προσφέρεται σε πλήθος συνδυασμών, ως προς τα κινητήρια σύνολα, τους τύπους μετάδοσης, το επίπεδο εξοπλισμού κ.λπ. Ο Θωμάς Χούντρας κι η Ινώ Στεφανή, αφού μελέτησαν επισταμένως και συνέκριναν την... απεραντοσύνη των διαφορετικών εκδόσεων του μοντέλου, εξηγούν στο κοινό του TractioN γιατί οι GLA 200 & 250e είναι οι ιδανικές για την ελληνική αγορά.
➢    HYUNDAI IONIQ 6: Στην πιο... θεατρική παρουσίαση της χρονιάς, ο Κώστας Στεφανής σηκώνει την αυλαία του TractioN για το πολυσυζητημένο κι εντυπωσιακό, από κάθε άποψη, Hyundai Ioniq 6. Έχοντας ήδη κατακτήσει έναν επίζηλο τίτλο, ως Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2023 από μια κριτική επιτροπή 100 δημοσιογράφων αυτοκινήτου από 32 χώρες, το Ioniq 6 μαγνητίζει τα βλέμματα και τους προβολείς. Με έναν μακρύ κατάλογο προσόντων και καινοτομιών, για τα οποία οι φίλοι της τεχνολογίας και της σύγχρονης αυτοκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά, φυσικά μόνο μέσα από τη συχνότητα του Star και το TractioN!

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής - Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια - Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς - Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Δείτε όλες τις εκπομπές του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top