TractioN: Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πετρούνια για το τέλος της καριέρας του

Τι θέλει να κάνει ο σπουδαίος αθλητής μόλις αποσυρθεί

Στο νέο επεισόδιο του TractioN, καλεσμένος του Κώστα Στεφανή ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος οδήγησε ένα υπερσύγχρονο και κορυφαίο στο είδος του, SUV.  

Ασημένιος ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Ο «βασιλίας των κρίκων» μίλησε για τις επόμενες προκλήσεις στην καριέρα του, αλλά και για την καθημερινότητά του με την οικογένειά του. Οι κόρες του, όπως είναι φυσικό, απορροφούν ένα μεγάλο κομμάτι από τον ελεύθερο χρόνο του. Όταν δε συμβαίνει αυτό, ο ίδιος απολαμβάνει να πηγαίνει για φαγητό και ποτό με τους φίλους του. 

Πετρούνιας - Μιλλούση: Οι ευχές στη μεγάλη τους κόρη για τα γενέθλιά της

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποκάλυψε τι θα κάνει μόλις τελειώσει η λαμπρή καριέρα του στον αθλητισμό 

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποκάλυψε τι θα κάνει μόλις τελειώσει η λαμπρή καριέρα του στον αθλητισμό 

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αποκάλυψε πως έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα πως κάποια στιγμή θα αποσυρθεί και ότι είναι κάτι που δεν τον επηρεάζει. «Σαφέστατα το τέλος θα έρθει κάποια μέρα. Δεν μπορώ να το αποφύγω.  Το αντιλαμβάνομαι απόλυτα και δεν είμαι πολύ μακριά από αυτό. Απολαμβάνομαι πάρα πολύ το σήμερα».

Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά στο γυμναστήριο με τη Βασιλική Μιλλούση

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως όταν θα σταματήσει την καριέρα του, με την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση δε θα μείνουν στα δύο γυμναστήρια που διατηρούν, αλλά θα ανοίξουν κι άλλα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top