Φάρμα: Δάκρυα και πόλεμος στο αποψινό επεισόδιο! - Δείτε το trailer

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της Φάρμας, απόψε στις 21.00, στο Star

Δείτε εδώ το trailer του 41ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ

Στην τελευταία μονομαχία πριν την δεκάδα, βρέθηκαν αντιμέτωπες στον αχυρώνα η Κριστίνα Μπάκος με τη Νάσια Ευαγγελάτου. Ο Γιώργος Γιαννούλας, αν και είχε δηλώσει ότι δεν θα αντικαθιστούσε ποτέ τη Νάσια στον αγώνα, τελικά το έκανε στις σφεντόνες, αλλά δεν κατάφερε να της χαρίσει τον πόντο. Η Κριστίνα κατάφερε να κερδίσει με 3-0 και η Νάσια αποχώρησε οριστικά από τη «Φάρμα». Μετά τη μονομαχία, οι παίκτες της σκηνής μετακόμισαν στο σπίτι. Το τέλος των ομάδων είναι γεγονός και το παιχνίδι είναι πλέον ατομικό.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Το σπίτι γέμισε, για ακόμα μία φορά, με παίκτες και γίνεται γρήγορα σαφές ότι η συγκατοίκηση με νέα άτομα δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Ροχαλητά και παραμιλητά είχε το πρώτο βράδυ, με αποτέλεσμα όσοι κοιμούνται ελαφριά να περάσουν δύσκολα.

Το θέμα της σφαγής των ζώων πέφτει ξανά στο τραπέζι, με τον Χρήστο Γκυζέλη και τον Νίκο Παρλαντζά να διαφωνούν με αφορμή την εκμετάλλευση των ζώων της «Φάρμας». Οι προμήθειες είναι, πλέον, λιγοστές και οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με το δυσάρεστο αίσθημα της πείνας. Ευτυχώς, ο επιστάτης της «Φάρμας», Μάνθος Πισιμίσης, καταφθάνει με το τρακτέρ γεμάτο εδέσματα από την ταβέρνα του, για να γιορτάσουν οι παίκτες την ένωση των ομάδων. Αν και το φαγητό, συνήθως, ενώνει τους ανθρώπους, δεν φαίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που μοιράζονται οι μερίδες και δεν λείπουν τα παράπονα.

φάρμα

Λίγο αργότερα, όπως είχε υποσχεθεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι παίκτες κάνουν βιντεοκλήσεις με τους δικούς τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Όλοι ανυπομονούν να δουν και να ακούσουν, έστω και για λίγο, τα αγαπημένα τους πρόσωπα και νιώθουν μεγάλη συγκίνηση.

φάρμα

φάρμα

Λίγο πριν την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας, προκύπτει μια νέα διαφωνία ανάμεσα στον Γιώργο Τσάμη και στον Γιώργο Γιαννακίδη. Στη συζήτηση συμμετέχουν και άλλοι παίκτες και ανασύρουν διάφορα θέματα του παρελθόντος, που απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν επιλυθεί.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες σε μία γνώριμη δοκιμασία, που δεν είναι άλλη από τις «Στάμνες». Αυτή τη φορά θα πρέπει να κρατήσουν το 50% του βάρους τους. Αυτός που θα καταφέρει να κρατήσει έστω τη μία από τις δύο στάμνες περισσότερη ώρα θα πάρει εβδομαδιαία ασυλία, ενώ αυτός που θα αφήσει πρώτος και τις δύο στάμνες θα είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top