Fame Story - Andrew: «Η Αριστέα θα μου λείψει περισσότερο. Με διαφορά!»

Περίμενε την αποχώρησή της από τη μουσική ακαδημία;

Δύο ήταν οι αποχωρήσεις από το Fame Story το βράδυ της Παρασκευής 1/12, ενώ διπλές θα είναι και όσες θα ακολουθήσουν μέχρι την ολοκλήρωση του μουσικού διαγωνισμού, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Αυτή τη φορά, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Andrew, η Ελεάννα, ο Σωτήρης και ο Τίτος με το κοινό να χαρίζει την ασυλία στον τελευταίο. Τη θέση τους πήραν τα δίδυμα Danny και Victor τους οποίους ψήφισαν ως προτεινόμενους οι καθηγητές της μουσικής ακαδημίας.

Tελικά, οι παίκτριες που αποχώρησαν ήταν η Ελεάννα και η Andrew.

Fame Story - Οι δηλώσεις της Andrew στο star.gr μετά την αποχώρησή της

Το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη μίλησαν με την Andrew, στα backstage, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το Fame Story.

αποχωρησε η andrew

«Δε σημαίνει κάτι το ότι αποχώρησα. Toν απολογισμό τον κάνουμε μετά αλλά σίγουρα, όταν κλείνει μία πόρτα, ανοίγει μία άλλη. Το Fame Story μού άφησε αξέχαστες αναμνήσεις και αγαπημένους ανθρώπους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό: οι στιγμές και οι άνθρωποι! Θα μου λείψει περισσότερο η Αριστέα. Με διαφορά! Τη νιώθω σαν παιδί μου. Μου το βγάζει. Η Αριστέα θα κερδίσει» είπε αρχικά η σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας.

«Δεν περίμενα να βγω υποψήφια την προηγούμενη εβδομάδα. Με είχε πιάσει εξαπίνης»

Για το αν περίμενε την αποχωρήσή της από το Fame Story, η παίκτρια αποκάλυψε πως περισσότερο είχε ξαφνιαστεί την προηγούμενη εβδομάδα που την όρισαν υποψήφια προς αποχώρηση και πως την Παρασκευή, περίμενε πως θα αποχωρήσει. «Κανένας από τους συμβίους μου δεν περίμενε να φύγω και αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Είναι όλοι τους άξιοι!» είπε στο star.gr.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top