Μπραντ Πιτ: Σάλος με ανάρτηση του γιου του -«Χρόνια πολλά, απαίσιε άνθρωπε»

Ο γιος του Μαξ τον αποκαλεί «μ… παγκόσμιας κλάσης»!

Παγκόσμια αίσθηση έχει προκαλέσει αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η οποία αποκαλύπτει παλιά ανάρτηση του Παξ Τζολί-Πιτ, υιοθετημένου γιου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, να καταφέρεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του θετού πατέρα του.

Σύμφωνα με την βρετανική tabloid, ο 19χρονος σήμερα Παξ, ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία από τα συνολικά έξι παιδιά του πρώην ζεύγους, είχε ανεβάσει ένα άκρως επιθετικό story στο Instagram το 2020 για τον Μπραντ Πιτ, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα.

Σε ένα story, το οποίο ανέβασε ο 16χρονος τότε Παξ στον ιδιωτικό λογαριασμό του που έχει μόνο για τους φίλους του και μετέπειτα έσβησε, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης μαλ... ».

Η ανάρτηση συνεχίζει σε ίδιο ύφος: «Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δε θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, γαμ... απαίσιε άνθρωπε...».

ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ

Υπενθυμίζεται ότι η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε αρχικά τον Παξ, όταν ήταν μόλις τριών ετών, από ένα ορφανοτροφείο στο Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, το 2007.Ο Παξ εγκαταλείφθηκε στο ορφανοτροφείο όταν ήταν νεογέννητος από τη βιολογική του μητέρα που ήταν ναρκομανής. Ένα χρόνο αφότου η Αντζελίνα τον υιοθέτησε, ο Μπραντ τον αναγνώρισε επίσημα και τον Παξ ως παιδί του.

Μπραντ Πιτ: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο!

Πάντως, η προσωπική ζωή του χολιγουντιανού σταρ έχει στηθεί σε νέες βάσεις τον τελευταίο καιρό, αφού ο Μπραντ Πιτ είναι ξανά ερωτευμένος, μετά το διαζύγιο του από την Τζολί. Πηγές είπαν στο People, ότι ο 59χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η Ίνες Ντε Ραμόν είναι full in love μετά από έναν χρόνο σχέσης. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, Πιτ και Ντε Ραμόν έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε κινηματογραφικό γκαλά. Αν και δε φωτογραφήθηκαν μαζί, άνθρωποι που τους είδαν, είπαν ότι «ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους. Γελούσαν και αστειεύονταν με όλους γύρω τους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top