Fame Story - Μαίρη: «Η εμπειρία ήταν μαγική, είμαι ευγνώμων για όλα!»

Όσα είπε στο star.gr η σπουδάστρια που αποχώρησε

Δείτε τη συνέντευξη της Μαίρης Τσαβαλιά στο star.gr

Αμέσως μετά την αποχώρησή στο 8o live του Fame Story, η Μαίρη Τσαβαλιά μίλησε στην Κατερίνα Καραγιάννη και την κάμερα του star.gr για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική μουσική Ακαδημία. 

Fame Story: Megan ή Μαίρη; Ποια σπουδάστρια αποχώρησε από την Ακαδημία;

«Έχω γράψει στο Fame Story 8 lives, με χορευτές, με ενδυματολόγους, με κομμωτές, με make up artists... Όλη αυτή η εμπειρία είναι μαγική, είμαι πολύ ευγνώμων για όλο αυτό», είπε αρχικά η παίκτρια.  

Την περίμενε την αποχώρησή της; «Την είχα αναλογιστεί έτσι ώστε να είμαι κι εγώ έτοιμη... Το κομμάτι που μου έδωσαν ούτως ή άλλως δεν ήταν στα μέτρα μου. Ήταν και λίγο αναμενόμενο να μην το δώσω όπως το περίμεναν. Δεν είμαι λαϊκη τραγουδίστρια», απάντησε η Μαίρη. 

Fame Story: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαίρη την ώρα του μαθήματος

Μιλώντας για τα μελλοντικά της σχέδια, η επίδοξη τραγουδίστρια δήλωσε ότι: «Σκοπεύω να κυνηγήσω το τραγούδι. Θέλω να ψαχτώ, να ζω από αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο από 'δω και πέρα, ειδικά μετά το Fame Story», είπε αρχικά. «Δουλεύω πολύ, το έχω αποδείξει ότι δουλεύω πολύ και θα δουλέψω ακόμα περισσότερο. Υπάρχουν άνθρωποι από παλιότερα Fame Story που έχουν αποδείξει ότι όταν δουλεύεις πολύ φτάνεις κάπου», συμπλήρωσε με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top