Κουτσελίνη: Παρουσιαστές έχουν ομάδες που βρίζουν άλλες εκπομπές στα social

Το ξέσπασμα της Ζήνας για τα trolls του διαδικτύου

Ξέσπασε σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφερόμενη στο θέμα της «δημόσιας κατακραυγής».

Λύγισε η Κουτσελίνη: «Η μάνα μου έλεγε "Με βλέπεις πώς είμαι; Φύγε τώρα!"»

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι λόγω του αρνητικού κλίματος που επικρατεί προς το πρόσωπό του, κάποιοι άνθρωποι που τον στηρίζουν, δεν μπορούν να καταθέσουν μάρτυρες στη δίκη. 

Σε εκείνο το σημείο, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε, λέγοντας: «Λέει κάτι πολύ σημαντικό, ότι επειδή το κλίμα είναι στραμμένο εναντίον του, οι άνθρωποι που τον στηρίζουν, φοβούνται να τον ακολουθήσουν σε αυτό το κλίμα συμπαράστασης που εκείνος έχει νιώσει».

«Είμαι θύμα κι εγώ αυτής της κατάστασης. Κι εμείς κάποια στιγμή που κάναμε εκπομπή για τη θεατρική παράσταση που ετοιμάστηκε μέσα στις φυλακές και επειδή τολμήσαμε να αναδείξουμε αυτό το γεγονός, μας έβριζαν για δύο εβδομάδες στα social media», επισήμανε. 

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε σε δημοσιογραφικά μέσα που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας ολόκληρα άρθρα με τίτλους που έχουν προσβλητικό περιεχόμενο.

«Λέμε η κοινή γνώμη δεν είναι το παν και ποια είναι η κοινή γνώμη; Τα social. Όταν μεγάλα δημοσιογραφικά sites χρησιμοποιούν τα βρισίδια στο Twitter και κάνουν ολόκληρο άρθρο για να κατακεραυνώσουν… 

Είμαστε εδώ και εάν ακουστεί η άλλη πλευρά μας βρίζουν, γιατί υπάρχει και η πλευρά του φερόμενου ως δράστη. Είμαστε υποχρεωμένοι, δεν εκφράζουμε άποψη. Δεν αναφέρομαι στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο διασυρμός του ανθρώπου που θα πει ποια είναι η άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν τον αντέχουν. Σε αυτήν την κατηγορία δεν ανήκω εγώ. Και να με βρίσεις, δε με νοιάζει. Αλλά, όταν υπάρχουν μεγάλα sites παίρνουν το ότι με βρίζει ο "Κουκουρούκου” και το κάνουν τίτλο: "Η ηλίθια” και το διαβάζει το παιδί μου, δεν είναι αυτό κοινή γνώμη; Δεν ασπάζεστε αυτά τα πράγματα; Δεν είναι ντροπή;», είπε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια. 

«Θα πρέπει να τρέξει η Δίωξη αυτό που λέω, ποιοι κρύβονται πίσω από συγκεκριμένους λογαριασμούς», είπε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας ότι:

Παρουσιαστές εκπομπών έχουν ομάδες από πίσω και έχουν δικά τους email και twitter για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή ή άνθρωπο ή κόμμα

«Γράφουν για μένα σήμερα "το ζώον ευτυχώς ντύθηκε ωραία” και το παιδί μου αυτό θα το δει σε ένα site με τίτλο "Ντύθηκε ωραία το ζώον”. Βγήκε η εκπομπή η βραδινή και ταυτόχρονα έπεσαν να ρίξουν την εκπομπή. Βγήκε η δεύτερη εκπομπή τους έβαλε τα γυαλιά, βγήκε και τρίτη τους έβαλε πάλι τα γυαλιά κι ακόμη δε σιωπιούν. Έλα σε παρακαλώ, δεν είναι κατευθυνόμενα όλα αυτά;», κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top