Λύγισε η Κουτσελίνη: «Η μάνα μου έλεγε "Με βλέπεις πώς είμαι; Φύγε τώρα!"»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το πρόβλημα του πατέρα της με το αλκοόλ και την κακοποίηση που υπέστη η μητέρα της.  

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έχει κρύψει ότι πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έχει κρύψει ότι πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια

Μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα, είπε: «Εκφράζω κάτι πάρα πολύ δικό μου. Όταν ο ψυχιάτρος που με παρακολουθούσε στον Βόλο γύρισε στη μάνα μου και τη ρώτησε "Πόσο χρονών είναι το παιδί;". "Είναι 12-13", απάντησε. "Μα δε μοιάζει ούτε με έξι", είπε. Και πιάνει τη μάνα μου και της λέει: "Βάλε δύναμη στην καρδιά σου και διώξε το παιδί από κοντά σου. Διώξ'το από 'κει". Σκέψου μια μάνα να λέει στο παιδί της: "Πάρε το πρώτο καράβι και πήγαινε στον Βόλο να ζήσεις αλλού"». 

Βιολογικός πατέρας 8χρονης: «Εγώ κατήγγειλα τη μητέρα για κακοποίηση»

«Δε θα ξεχάσω ποτέ που εγώ γυρνούσα με το άλλο καράβι και πήγαινα πίσω και με περίμενε στην προβλήτα με τα χέρια ανοιχτά, μου 'δινε μια σπρωξιά και μου 'λεγε "Με βλέπεις πώς είμαι; Φύγε τώρα!"», πρόσθεσε. 

«Ένα παιδί εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι σημαίνει αγάπη και τι δεν είναι... », είπε σε σχέση με το θέμα της υιοθεσίας που συζητούσαν στην εκπομπή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top