Φάρμα: Άλκης ή Κιούλ; Ποιος παίκτης αποχώρησε;

Η δύσκολη δοκιμασία κι η ταλαιπωρία των παικτών

Μετά από μια ισοπαλία, ο Άλκης κι ο «Κιούλ» αγωνίστηκαν στην πέμπτη και τελευταία δοκιμασία για το ποιος θα αποχωρήσει από τη Φάρμα.  

Οι δύο παίκτες έπρεπε να σηκώσουν τα πλακάκια με τον Άλκη να επιλέγει τυχαία τα μαύρα. «Το σώμα μου είναι κουρέλι», είπε στην κάμερα ο Άλκης. «Δε βλέπω, δεν μπορώ να αναπνεύσω από το χώμα, δεν μπορώ να ακούσω τον Λεωνίδα, βλέπω όμως τον Κιούλ που έχει πεισμώσει και πεισμώνω ακόμα περισσότερο!», πρόσθεσε. 

Φάρμα: Το... δώρο του «Κιουλ» στον Άλκη - Τι συνέβη;

Με 23 λευκά και 28 μαύρα ο πόντος πήγε στον Άλκη κι έτσι ο «Κιούλ» είναι αυτός που αποχωρεί από το παιχνίδι. «Νιώθω ωραία, ανυπομονώ να μπω στη δεκάδα. Δε χάρηκα που έδιωξα το συγκεκριμένο άτομο. Μακάρι να ήταν 3-4 άλλοι στη θέση του, παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα», είπε στην κάμερα ο παίκτης που κέρδισε. «Karma is a bitch. Αν έφευγα εγώ σήμερα θα βόλευε πολύ κόσμο. Το ότι έκατσα τους προβλημάτισε», πρόσθεσε.  

Φάρμα: «Πάγωσε» ο Άλκης με την απόφαση του Κιουλ!

«Όλα καλά, τέλος, συγχαρητήρια στον Άλκη. Μικρό το ταξίδι, σίγουρα θα ήθελα να κάτσω παραπάνω, να ζήσω περισσότερες εμπειρίες. Φεύγω σίγουρα γεμάτος, έμαθα πράγματα... Κρατάω καλές στιγμές μόνο», είπε κατά την αποχώρησή του ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος. «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι», συμπλήρωσε μπροστά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τους συμπαίκτες του. 

Φάρμα - Έξαλλος ο Άλκης με τη Νάσια: «Μη μιλάτε!»

Φάρμα: Ποιος παίκτης έψαξε τα πράγματα του Γιαννούλα;

«Αυτό ήταν. Έχω να πω ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά αυτό το τέλος το είχα για πολύ αργότερα, αλλά τι να κάνουμε;», πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top