Fame Story: Ενοχλημένη από το μοντάζ η Megan - Ο τσακωμός με τον Fipster

«Με βάζεις στη γωνία να βγω εγώ κακιά που δεν είμαι κακιά!»

Ιδιαίτερα εκρηκτικό ήταν το κλίμα στο μάθημα του Fipster, ιδίως όταν αναφέρθηκε στους σπουδαστές που δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθείς στο κοινό, μέσω των social media.

Σύμφωνα με poll η συμμετέχουσα που ο κόσμος δε θέλει να είναι στο σπίτι του Fame Story είναι η Megan, με τη σπουδάστρια να εκνευρίζεται και να ξεσπάει. «Ήμουν σίγουρη... Το βίντεο που έπαιξε στο live είναι πιο αρνητικό. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να με έχουν πάρει με λάθος μάτι οι έξω», είπε αρχικά. «Νιώθω ότι σε εμένα δείχνουν παραπάνω αρνητικά», πρόσθεσε. «Δεν είπα ότι η παραγωγή έχει θέμα μαζί μου», είπε στη συνέχεια.

Fame Story - Σολωμού σε Γιάννη: «Δεν παίρνεις σοβαρά το μάθημά μου!»

Όσα της είπε ο Fipster για το μοντάζ κι ότι αυτό ισχύει για όλους τους σπουδαστές, την εκνεύρισαν ακόμα περισσότερο βάζοντας τα κλάματα. «Μπορώ να πάω τουαλέτα», είπε η Megan και σηκώθηκε από την καρέκλα της φανερά συγχυσμένη, όταν ο καθηγητής της ανέφερε την Αριστέα. «Πραγματικά προσπαθώ και το ξέρουν όλοι κι αυτήν τη στιγμή με βάζεις στη γωνία να βγω εγώ κακιά που δεν είμαι κακιά!», είπε στο Fipster. «Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα», της είπε ο καθηγητής της.  

Fame Story: Εκνευρίστηκε η Στεφανία Ρίζου με όσα της είπε η Andrew

Ανάμεσα σε όσους στήριξαν τη σπουδάστρια ήταν ο στενός της φίλος Δημήτρης Κλειδάς, αλλά κι η Αριστέα με την οποία δεν έχουν καθόλου καλή σχέση. «Διαφωνώ ότι η Megan έχει το λιγότερο ταλέντο. Άλλους τους βλέπω πιο ατάλαντους», είπε ο Γιάννης Στεφανίδης

Εννοείται ότι ο καθηγητής της δεν της κρατάει καμία κακία, κάνοντάς της στη συνέχεια μια αγκαλιά

Η Megan που επηρεάστηκε πολύ από το συμβάν στο μάθημα, δε σταματούσε να κλαίει, λέγοντας στον Τίτο ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ακαδημία. «Δε γουστάρω να είμαι η κακιά του σπιτιού, καλύτερα να φύγω», είπε στον συμπαίκτη της.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top