Φάρμα: Ένταση μεταξύ Άλκη και Παρλάντζα για μια κουταλιά... ζάχαρη!

Έλενα, Νάσια & Τσάμης έκαναν... πάρτι!

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στην πράσινη ομάδα της Φάρμας, όταν ο Παρλάντζας ανακάλυψε ότι λείπει ζάχαρη από το βάζο που την είχε βάλει. 

Φάρμα: Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία - Το σοκ της αρχηγού!

Κάνοντας μια κουβέντα ανάμεσα στους άντρες της ομάδας, αποκαλύφθηκε ότι τη ζάχαρη που έλειπε την έφαγε ο Άλκης για να πάρει δυνάμεις. «Έβαλα μια κουταλιά της σούπας στο μπουκάλι μου όταν ήμουν χρέπι», απολογήθηκε ο Άλκης.

Φάρμα: Ο Άλκης ήπιε μια κουταλιά ζάχαρη για να... πάρει τα πάνω του!

Φάρμα: Ο Άλκης ήπιε μια κουταλιά ζάχαρη για να... πάρει τα πάνω του!

«Ξέρω ότι την έφαγε ο Άλκης. Δεν μπορείς εσύ να τρως κι από τη ζάχαρη, να τρως κι από το κακάο... τα στερείς από τους άλλους εγώ θα αντέξω. Ο ψηλός ήρθε τούμπανο και τώρα ξεφούσκωσε τελείως. Το λέει και μόνος του ζαλίζεται... ε τράβα σπίτι σου», είπε ο Παρλάντζας στην κάμερα. «Δεν το 'κανα στα κρυφά, δεν πήγα σαν ποντικός να φάω τη ζάχαρη», ξεκαθάρισε ο Άλκης. 

Φάρμα - Τσάμης σε Νάσια: «Σιγά σιγά να ξεπαστρεύονται οι άντρες»

Φάρμα: Ο Χρήστος πήρε τη μεριά του Άλκη για το συμβάν με... τη ζάχαρη

Φάρμα: Ο Χρήστος πήρε τη μεριά του Άλκη για το συμβάν με... τη ζάχαρη

Φάρμα: Καμία έκπληξη για τον νέο «πράσινο» αρχηγό από τη Γωγώ

Τα νέα μετέφερε στον Τσάμη και την Έλενα η Νάσια. «Ο Παρλάντζας θέλει να βγάλει τον Άλκη. Και σήμερα έχει γίνει κάτι, έφαγε κρυφά ζάχαρη και του το είπε ο Γιαννούλας η νυφίτσα και θέλει τώρα να μας το πει σε όλους το βράδυ, για να τον εκθέσει κι άλλο», είπε η Νάσια. «Ακούστε. Χάνετε εσείς πρώτοι, βγάζετε έναν... χάνουμε τη δεύτερη, παίρνουν τον Κιουλ, φεύγει ο Κιουλ και μετά... », πρόσθεσε. «Αυτό θα γίνει» σχολίασε ο Τσάμη, καταστρώνοντας περαιτέρω τα σχέδιά τους. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top