Φάρμα - Τσάμης σε Νάσια: «Σιγά σιγά να ξεπαστρεύονται οι άντρες»

Τα... μαγειρέματα ανάμεσα στους αρχηγούς

Μπορεί ο Τσάμης να μην πατάει στην κουζίνα προκειμένου να μαγειρέψει, ωστόσο στα... μαγειρέματα γύρω από το παιχνίδι είναι πρώτος!  

Φάρμα: Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία - Το σοκ της αρχηγού!

Ο Γιώργος Τσάμης θέλει να... ξεπαστρέψει τους υπόλοιπους άντρες της Φάρμας

Ο Γιώργος Τσάμης θέλει να... ξεπαστρέψει τους υπόλοιπους άντρες της Φάρμας

Νάσια, Τσάμης κι Έλενα βρέθηκαν στο σπίτι προκειμένου να.. στήσουν τις επόμενες αποχωρήσεις. «Λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε, προτείνω μια άτυπη συμμαχία. Έχουν μαζευτεί πολλοί άντρες μέσα στη Φάρμα. Μπορούμε να το κάνουμε κάπως έτσι ώστε σιγά σιγά να ξεπαστρεύονται οι άντρες», είπε ο Γιώργος Τσάμης, με τη Νάσια να του απαντάει ότι φοβάται πως αυτά που λένε ο Τσάμης θα τα αποκαλύψει στον αχυρώνα, με τον παίκτη να την επιβεβαιώνει ότι δε θα το κάνει. «Παιδιά, επιτέλους το παιχνίδι έχει αρχίσει να αποκτάει ενδιαφέρον για μένα», συμπλήρωσε ο Τσάμης.  

Φάρμα: Ένταση μεταξύ Άλκη και Παρλάντζα για μια κουταλιά... ζάχαρη!

Φάρμα: Η Νάσια προσπαθεί να ακολουθήσει την καλύτερη στρατηγική προς όφελός της

Φάρμα: Η Νάσια προσπαθεί να ακολουθήσει την καλύτερη στρατηγική προς όφελός της

«Ένα πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν είναι για να βγουν οι δυνατοί παίκτες στην επόμενη φάση, είτε χάσουμε εμείς είτε χάσετε εσείς, να προτείνουμε δυνατά χαρτιά. Δηλαδή αν χάσουμε εμείς δίνουμε Γιαννακίδη στον τάκο... Ποιος πιστεύεις ότι χρειάζεται να φύγει άμεσα;», ρώτησε ο Τσάμης τη Νάσια. «Ο Άλκης, ο Χρήστος κι η Αντωνία είναι μια τριάδα μαζί. Ακούστε τώρα τι θα γίνει... αν φύγει ένας από τους τρεις, ο ένας θα βγάλει αρχηγό τον άλλον και την επόμενη εβδομάδα θα με δώσουν», απάντησε η Νάσια.

Φάρμα: Καμία έκπληξη για τον νέο «πράσινο» αρχηγό από τη Γωγώ

Στη συνέχεια η Νάσια αποκάλυψε στην κάμερα ότι δε θέλει να πειράξει τον Παρλάντζα, κι ότι ο Παρλάντζας δε θα θέλει να βγει υποψήφιος ο φίλος του ο Γιαννούλας.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top