Χατζίδου για Κονδυλάτο: «Να κλείνουν τα μικρόφωνα όταν μιλάει»

Ξέσπασε η παρουσιάστρια για τις δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή κοσμημάτων

Δείτε όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος στο Breakfast@Star

Θέση για τα όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος σχετικά με τα κιλά και τις διαφημίσεις που αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα, πήραν στο Breakfast@Star το πρωί της Δευτέρας, με τον Ετεοκλή Παύλου να απαντάει στον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων και την Ελένη Χατζίδου να κάνει το δικό της σχόλιο

Ο Περικλής Κονδυλάτος συμμετείχε στην Εβδομάδα μόδας όπου έκανε... πολλές δηλώσεις!

Ο Περικλής Κονδυλάτος συμμετείχε στην Εβδομάδα μόδας όπου έκανε... πολλές δηλώσεις!

«Ετεοκλή, εγώ δεν έκανα κάποιο σχόλιο για τη διαφορετικότητα. Κοιταξέ με, είμαι κι εγώ ένας διαφορετικός άνθρωπος κι εγώ έχω αισθανθεί ότι δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω γιατί το πήρες προσωπικά και το σύνδεσες με το θέμα υγείας που μπορείς να έχεις. Ειλικρινά δεν ήταν σωστό να το συνδέσεις με αυτό το πράγμα. Συνδέεις ένα πρόβλημά σου με κάτι που είπα εγώ που είναι τελείως άσχετο. Ούτε εσένα είχα στο μυαλό μου, ούτε την κ. Μπάρκα, εγώ είπα γενικότερα τι μου αρέσει», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος στην κάμερα της εκπομπής και τη Σοφία Μανουσακίδου.  

Κονδυλάτος: «Ας πάνε σε μουσείο να δουν τα αγάλματα αν είναι υπέρβαρα»

Ο Ετεοκλής Παύλου απάντησε εκ νέου στις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

Ο Ετεοκλής Παύλου απάντησε εκ νέου στις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

Ετεοκλής Παύλου:«Προβλήθηκα προσωπικά και εγώ»

Ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο μετά τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, για να του απαντήσει. «Αναφερόμενος στο body shaming έγινε και δικό μου το θέμα και προσβλήθηκα κι εγώ προσωπικά και θέλω να σου πω για το θέμα των διαφημίσεων... Δεν προσπαθούν να σου επιβάλλουν κανένα πρότυπο, προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι κι αυτοί οι άνθρωποι έχει δικαίωμα να ζήσει. Έχει το ίδιο δικαίωμα στα όνειρα, όπως όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο», είπε ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων. 

Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε κατά του Περικλή Κονδυλάτου!

Η Ελένη Χατζίδου τοποθετήθηκε σε όσα είπε ο σχεδιαστής για το ντύσιμο των γυναικών

Η Ελένη Χατζίδου τοποθετήθηκε σε όσα είπε ο σχεδιαστής για το ντύσιμο των γυναικών

Ελένη Χατζίδου: «Προτείνω να του κλείνουν τα μικρόφωνα»

Μετά τα όσα άκουσε, η Ελένη Χατζίδου έκανε τη δική της τοποθέτηση.

«Κάθε φορά που μιλάει ο Περικλής Κονδυλάτος βάζει και νέα πράγματα στο τραπέζι. Εν τω μεταξύ παραπονιέται ότι δεν έχει χρόνο να μιλήσει στις εκπομπές, μια χαρά χρόνο έχεις και πολύ χρόνο έχεις και θα πρότεινα να κλείνουν και τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν οι δημοσιογράφοι σε τέτοιες δηλώσεις, όπως σαν αυτή που έκανε, πέρα από όλες τις υπόλοιπες, για τη χυδαιότητα των κοριτσιών που ντύνονται έτσι κ.λπ. Είναι αυτοί όλοι που όταν θα πάει μια κοπέλα και θα πει “Με πείραξαν, με κακοποίησαν”, θα ρωτήσει “Τι φορούσες;”. Ντροπή! Καλύτερα να μην έχεις χρόνο να μιλάς, ας μιλάς με το έργο σου», είπε η παρουσιάστρια. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top