Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε κατά του Περικλή Κονδυλάτου!

«Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν μόνο οι γιατροί μας»

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου προβλήθηκαν στην «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης, με τη Δανάη Μπάρκα να τοποθετείται κατά του σχεδιαστή κοσμημάτων.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, έκανε κάποιες αδιανόητες δηλώσεις για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά.

«Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος και πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε».

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί».

Φανερά ενοχλημένη η Δανάη Μπάρκα είπε στην εκπομπή της: «Να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με τους τηλεθεατές μας. Δεν ήμασταν σίγουροι αν έπρεπε να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις. Δηλαδή σκεφτήκαμε πολύ αν πρέπει να αναπαράγονται τέτοιες απόψεις ή πρέπει να λέμε «έλα τώρα, άστο». Από την άλλη, ειδικά σε αυτή την εκπομπή που έχουμε την πρωτοκαθεδρία αυτών των θεμάτων -για ευνόητους λόγους- είπαμε κάπως ότι αν δεν τα συζητάμε τα πράγματα και τα αφήνουμε να πολλαπλασιάζονται, ίσως να γεννιούνται κι άλλα παιδιά που να έχουν πρότυπο τον κύριο Κονδυλάτο. Το θέμα με αφορά. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν δηλώσεις, επειδή ξέρουν ότι είναι αιχμηρές και ξέρουν ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή.

Κι αυτόν τον καιρό ο καθένας με τη δουλειά του μπορεί να μην αναπαράγεται, οπότε βρίσκει άλλους τρόπους να αναπαραχθεί. Μία φορά που τον έχουμε φιλοξενήσει τον κ. Κονδυλάτο περάσαμε υπέροχα. Θα προσπαθήσω να είμαι ευγενική γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που ο οποιοσδήποτε να κρίνει ή να σχολιάζει ή να δημιουργεί αυτήν την τάση».

Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Το τι είναι υγιές και τι δεν είναι, το ξέρουν οι γιατροί μας. Κανένας άλλος. Δηλαδή αν εγώ, που έχω παραπάνω κιλά, φέρω ένα χαρτί γιατρού που δείχνει ότι οι εξετάσεις μου είναι καταπληκτικές, θα σταματήσει να ασχολείται; Το θεωρώ τραγικό.

Κι εμείς επίσης, μπορεί να έχουμε σχολιάσει την αισθητική του κ. Κονδυλάτου κατ’ ιδίαν, και να μην το είπαμε δημόσια γιατί δεν θέλουμε να αναπαραγόμαστε. Αν βάλω κι εγώ όλες τις φωτογραφίες του κ. Κονδυλάτου για το πώς έχει κυκλοφορήσει, μπορεί να διαφωνώ αλλά δεν θα το πω δημόσια.  

Διαφωνώ κάθετα και θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν και να ταμπελιάζουν τους ανθρώπους με το υγιεινό και το ανθυγιεινό, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος και ναι, ίσα ίσα που είναι εκπληκτικό που πλέον οι διαφημίσεις δείχνουν ότι οι άνθρωποι δεν είναι 90-60-90».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top